Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Saudi majú na lane hviezdneho Benzemu. Ročne má zarobiť štyrikrát viac, ako v Reale

Futbalový klub Al-Ittihad z mesta Džidda ponúkol podľa španielskych médií hviezdnemu kanonierovi Realu Madrid Karimovi Benzemovi viacročnú zmluvu.

31.05.2023 13:05
738853178 Foto:
Spojenie Real Madrid a Karim Benzema môže byť už o pár dní minulosťou.
debata (1)

Benzema, ktorému končí zmluva s kráľovským veľkoklubom 30. júna, už údajne informoval vedenie Realu Madrid o ponuke saudskoarabské­ho klubu.

35-ročný bývalý francúzsky reprezentant by mohol na novom pôsobisku zarábať takmer 100 miliónov eur za sezónu. Ako informoval taliansky novinár Fabrizio Romano, v ponuke sú zahrnuté všetky bonusy. Benzema by si tak výrazne prilepšil, nakoľko v Madrid si príde ročne „len“ na 24 miliónov eur za rok.

03. Finále Európskej ligy v Budapešti Čítajte viac Sviatok v Maďarsku: Mourinho na love, pýcha Viktora Orbána. Budapešť hostí historický zápas

Romano upozornil, že klub zástupcovia Al-Ittihadu očakávajú od útočníka rýchlu a definitívnu odpoveď, aby mohli v prípade neúspechu možnosť rokovať o iných posilách.

Francúzske médiá už pred časom informovali, že Benzema je pripravený s Realom predĺžiť zmluvu o ďalšiu sezónu. No práve lukratívna ponuka zo Saudskej Arábie ho mala v tomto rozhodnutí zabrzdiť.

Benzema prišiel do bieleho baletu ešte v júli 2009 z Lyonu za 35 miliónov eur a za madridský klub strelil 353 gólov v 647 zápasoch vo všetkých súťažiach. S Realom získal 24 trofejí a v minulej sezóne vyhral Zlatú loptu pre najlepšieho futbalistu na svete.

Koľko zarobili slovenské futbalové kluby Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený podľa tržieb klubov za...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Karim Benzema