Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manchester United potrebuje strelca, on zase trofeje. Diabli chystajú ponuku na mašinu na góly

Vedenie Manchestru United je pripravené uskutočniť čo najskoršiu ponuku na nákup hviezdneho útočníka Tottenhamu Hotspur Harryho Kanea. Červený diabli tým chcú predísť zdĺhavej prestupovej ságe a zabezpečiť si služby rekordéra v počte reprezentačných gólov za Anglicko čo najskôr.

25.05.2023 09:00
Harry Kane Foto:
Sobotňajší zápas Tottenhamu s Brentfordom (1:3) mohol byť domácou rozlúčkou Harryho Kanea s fanúšikmi Spurs.
debata

Ako informoval The Guardian, United túžia získať jedného z najlepších kanonierov v histórii Premier League a veria, že získaním Kanea by sa z nich mohli stať adepti na zisk majstrovského titulu.

29-ročný útočník má ešte rok do konca zmluvy v Tottenhame. Zástupcovia klubu z Old Traffordu však cítia, že rýchla ponuka by mohla uspokojiť všetky zainteresované strany.

Vinícius Júnior Čítajte viac Kauza Vinícius. Valenciu pobúrila výška trestu za rasistov z tribún, Real urobil silné gesto

Kane je s 28 gólmi druhým najlepším strelcom Premier League v tejto sezóne, pričom viac strelil zásahov má na konte iba nezastaviteľný Erling Haaland (36 gólov).

Anglický reprezentačný útočník bol v posledných rokoch často spájaný s odchodom z londýnskeho klubu. Pred dvomi rokmi sa ho snažil získať Manchester City, no Kane ostal verný Spurs.

Prestup do tímu holandského trénera Erika ten Haga by mohol výrazne zvýšiť Kaneove šance na získanie prvej trofeje vo futbalovej kariére.

Giorgi Čakvetadze Čítajte viac Táto sezóna je pre nás výkričníkom, vyhlásil Kmotrík. Ako prebiehajú rokovania s Čakvetadzem?

Ak Manchester United neuspeje v získaní anglického strelca, ako alternatívy sa spomínajú Victor Osimhen z Neapola a Rasmus Hojlund z Atalanty.

Okrem hrotového útočníka sa vedenie červených diablov usiluje posilniť aj v strede poľa. Konkrétne má v hľadáčiku stredopoliara Chelsea Masona Mounta, ktorému sa rovnako ako Kaneovi končí zmluvy v lete 2024.

Koľko zarobili slovenské futbalové kluby Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený podľa tržieb klubov za...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Tottenham Hotspur #Harry Kane