Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šok v Taliansku: Pripravovalo sa to už dlho, naznačil tréner majstrovského Neapola odchod

Futbalový tréner Luciano Spalletti je podľa talianskych médií na odchode z majstrovského Neapola, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Stanislav Lobotka.

22.05.2023 19:16
03. Neapol titul Foto:
Luciano Spalletti.
debata

Šesťdesiatšty­riročný kormidelník a prezident klubu Aurelio de Laurentiis sa nedokázali dohodnúť na predĺžení zmluvy, ktorá vyprší v lete 2024, a tak chce tréner skončiť už po prebiehajúcej sezóne. „Spalletti odchádza,“ napísal v pondelok denník Gazzetta dello Sport.

Spalletti začiatkom mája priviedol Neapol k tretiemu titulu v histórii a prvému od roku 1990. Podľa miestnych médií však spor medzi trénerom a de Laurentiisom trvá už niekoľko mesiacov. Informovala agentúra dpa.

Robert Lewandowski Čítajte viac Škandál Barcelony kvôli zdravici Rusku. Zarazený Lewandowski. Nemorálny čin, tvrdia Ukrajinci

Po víkendovom zápase s Interom Miláno (3:1) slová Spallettiho pre talianske médiá mnohé naznačili. „Vec je rozhodnutá, názor nemeníte každý deň. Je to situácia, ktorá sa varí už dlho,“ skonštatoval taliansky kouč.

Majiteľa a prezident klubu Aurelio De Laurentiis odmietol v posledných dňoch hovoriť o trénerovej budúcnosti v klube. Správy z minulosti však naznačovali, že tréner sa so šéfom klubu rozhádal.

Každopádne médiá v taliansku už hľadajú nástupcu Spallettiho na lavičke majstrovského klubu. Najčastejšie sa spomína meno bývalého trénera španielskej reprezentácie či AS Rím, Luisa Enriqueho.

Krásna priateľka hviezdy futbalovej Chelsea FC Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
V nasledujúcej galérii sa dozviete, kto je...
debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Stanislav Lobotka #Aurelio De Laurentiis #Luciano Spalletti