Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jeden škandál strieda ďalší. Slávny taliansky klub čelí vážnemu obvineniu, zapletený doň má byť aj legendárny Čech

Talianska futbalová federácia (FIGC) obvinila Juventus Turín a sedem bývalých funkcionárov z podvodu. Nepáči sa jej, ako sa klub vyrovnal s krátením platov v čase pandémie koronavírusu.

20.05.2023 11:38
Juventus Turín, fanúšikovia Foto: ,
Smútok v očiach turínskeho fanúšika.
debata

Juventus znížil na začiatku pandémie na štyri mesiace plat 23 hráčom, ktorí s tým mali súhlasiť.

Futbalisti však podľa prokuratúry súhlasili s krátením iba na jeden mesiac.

Medzi obvinenými sú bývalý prezident Andrea Agnelli, niekdajší viceprezident Pavel Nedvěd a vtedajší športový riaditeľ Fabio Paratici.

FC Kosice a Jan Kozak Čítajte viac Kozák mal prsty v angažovaní top posily. Košičania sa už tešia na Slovan. Stihnú dokončiť štadión?

Juventus už v tejto sezóne potrestali odobraním pätnástich bodov v tabuľke Serie A pre podozrenie z finančných machinácií.

Trest zrušil v apríli najvyšší taliansky súd. V súčasnosti čelí Juventus aj obvineniu z uvedenia nepravdivých informácií na milánskej burze, zastrašovania dozorných orgánov a daňových podvodov.

Tím momentálne figuruje v domácej súťaži na druhom mieste s nedostihnuteľným mankom na víťazný Neapol a bojuje o miestenku v budúcom ročníku Ligy majstrov.

Snažil sa ju vybojovať aj cez Európsku ligu, no v semifinále vypadol v týždni s FC Sevilla. Informácie priniesla agentúra AP.

Škandál v La Lige. Ultras zmarili oslavy Barcelony Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Futbalisti Barcelony oslavujú zisk...
debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Pavel Nedvěd