Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Urobil to už pri Hamšíkovi. Rázny šéf Lobotku rozhodol o kľúčovej otázke v SSC Neapol. Pre rivalov má jasný odkaz

Práve jeho gól rozhodol vo štvrtok v Udinese o zisku majstrovského bodu a titulu pre SSC Neapol. A zďaleka nebol jediný. Klenot v zostave šampiónov, útočník Victor Osimhen, je dlhodobo v hľadáčiku najväčších európskych klubov.

07.05.2023 10:30
760798351 Foto:
Aurelio De Laurentiis s klenotom v zostave SSC Neapol Victorom Osimhenom.
debata

No už dva mesiace pred tým, ako sa v Európe otvorí letné prestupové obdobie, má majiteľ Neapola Aurelio De Laurentiis pre kúpychtivé veľkokluby jasný odkaz.

„Za žiadnych okolností nechcem Osimhena na konci sezóny predať. Nechcem ho nechať odísť z Neapola. Zostáva tu,“ vyhlásil pre talianske médiá De Laurentiis.

10 Dunajská Streda, Slovan Čítajte viac Dunajská Streda - Slovan: Keď si Fico s Orbánom dohadujú vládu v Bratislave, viem, že vojna z toho nebude

Osimen v tejto sezóne exceloval v drese klubu, ktorého dres oblieka aj slovenský reprezentant Stanislav Lobotka. V 27 stretnutiach najvyššej súťaže strelil 22 gólov. A jeho schopnosti by chceli vo svojich radoch využiť tímy ako Manchester United, FC Liverpool či Bayern Mníchov.

De Laurentiis už v minulosti napríklad aj v prípade Mareka Hamšíka potvrdil, že keď sa rozhodne nepredať, tak nepredá. A peniaze by ani u neho nemali hrať žiadnu úlohu. A to napriek tomu, že Osimhen prišiel do Neapola za 75 miliónov eur a teraz za neho núkajú dvojnásobok.

Spain Soccer Copa del Rey Final Čítajte viac Pred finále pohára lietali stoličky. Po ňom sa z trofeje tešil Real Madrid

Majiteľ nového talianskeho majstra potvrdil, že v klube zostáva aj pre budúcu sezónu úspešný tréner Luciano Spalletti.

„V zmluve som už aktivoval klauzulu o predĺžení spolupráce so Spallettim na ďalšiu sezónu. Zostáva trénovať tento klub,“ dodal De Laurentiis.

Najdrahší futbalisti Dunajskej Stredy a Slovana Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
V hre miliónov má navrch obhajca titulu ŠK...
debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #SSC Neapol #Aurelio De Laurentiis #Victor Osimhen