Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi sa ospravedlnil klubu za svoju cestu do Saudskej Arábie

Argentínsky futbalista Lionel Messi sa v piatok ospravedlnil za svoju cestu do Saudskej Arábie. Podnikol ju bez povolenia Paríža Saint-Germain, ktorý ho v reakcii potrestal dvojtýždňovou suspendáciou.

05.05.2023 18:25
Lionel Messi Foto: ,
Bude ďalšia zastávka Lionela Messi v kariére v Saudskej Arábii?
debata

„Je mi ľúto, čo som spravil a čakám na rozhodnutie klubu,“ uviedol Messi na sociálnej sieti Instagram.

Podľa agentúry AFP bola cesta súčasť jeho kontraktu vyslanca pre cestovný ruch v arabskej krajine a nemohol ju zrušiť. Vynechať by mal nedeľňajší duel na pôde Troyes aj stretnutie proti AC Ajaccio (13.5.). Do zostavy by sa mohol vrátiť 21. mája v súboji na trávniku Auxerre.

lobotka neapol Čítajte viac Z trpaslíka Stanka sa stal muž Stano, dovoliť si ho môže málokto. Lobotka drží pohár, kritici klávesnicu

Hviezdny útočník nastúpil vo víkendovom stretnutí, v ktorom PSG prehral doma s Lorientom 1:3.

Následne odcestoval do Saudskej Arábie, no keďže tím prehral, tréner zrušil zvyčajný voľný deň po zápase. Messi tak absentoval na tréningu a klub zamietol jeho žiadosť o povolenie odcestovať.

Sedemnásobný víťaz Zlatej lopty prišiel do Paríža v roku 2021 z Barcelony a v 71 zápasoch strelil 31 gólov a pridal 34 asistencií. Jeho dvojročný kontrakt vyprší v lete a viceprezident Barcelony Rafael Yuste v marci vyhlásil, že rokujú o jeho možnom návrate na Camp Nou.

Najlepší brankári futbalovej histórie Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Elitní brankári sveta, ktorých by chcel mať...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #PSG #Lionel Messi