Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bolestivá strata. Arsenalu opäť nestačilo dvojgólové vedenie, City sú na dohľad

Futbalisti Manchestru United vyhrali v nedeľňajšom zápase 33. kola anglickej Premier League na pôde Nottinghamu 2:0. V tabuľke tak preskočili Newcastle United, na treťom mieste naň majú trojbodový náskok.

16.04.2023 17:10 , aktualizované: 19:54
Mikel Arteta Foto: ,
Tréner Arsenalu Mikel Arteta po remíze s West Hamom.
debata

Na oboch góloch sa podieľal Antony, ktorý najprv otvoril skóre v 32. minúte a necelú štvrťhodinu pred koncom riadneho hracieho času asistoval pri presnom zásahu Dioga Dalota.

Domáci natiahli šnúru bez víťazstva na deväť zápasov a patrí im prvá zostupová priečka – sú na 18. mieste o skóre za Evertonom.

Liège Čítajte aj Nechutnosti v elitnej lige. Chuligáni hádzali do sektora s deťmi mŕtve potkany

Arsenal remizoval na pôde West Hamu 2:2. Vedúci tím tabuľky prišiel o dvojgólový náskok, ktorý si vypracoval v priebehu úvodnej desaťminútovky. Na druhý Manchester City, ktorý má zápas k dobru, má tak sedem kôl pred koncom sezóny už len štvorbodový náskok.

Hostí poslal do vedenia v siedmej minúte Gabriel Jesus, keď zužitkoval krížny center Bena Whita. Ten asistoval aj pri druhom góle – bol súčasťou výstavnej kombinácie v šestnástke a loptu poslal voľnému Martinovi Ödegaardovi.

Kylian Mbappé, Lionel Messi Čítajte aj Veľký impulz pre Parížanov. Mbappé v šlágri prekonal rekord, Messimu naservíroval na gól pätičkou

Nór pred prázdnou bránou nezaváhal. Domáci zavelili k vyrovnaniu v 32. minúte, keď Mohamed Said Benrahma premenil pokutový kop. Rovnakú šancu na zvýšenie náskoku dostali po prestávke hostia, no Bukayo Saka z bieleho bodu neskóroval.

To sa na opačnej strane podarilo o tri minúty neskôr Jarrodovi Bowenovi, ktorý skóroval z polvoleja a zaistil tak svojmu tímu dôležitý bod v boji o udržanie.

„Gunners“ prišli o dvojgólové vedenie v druhom ligovom zápase za sebou – pred týždňom to bolo na Anfielde, kde viedli nad domácim Liverpoolom do 87. minúty.

Najkrajšie futbalové rozhodkyne sveta Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Futbalisti na ihrisku skáču tak, ako ony...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Arsenal Londýn #West Ham