Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravka sa prizeral nečakanej facke, Chelsea aj Tottenham doma padli. Haaland vyrovnal rekord

Futbalisti Manchestru City znížili náskok Arsenalu na čele anglickej Premier League na tri body. V sobotnom zápase 31. kola zdolali doma Leicester 3:1, keď sa dvoma gólmi blysol nórsky kanonier Erling Haaland a s 32 zásahmi v sezóne vyrovnal ligový rekord Mohameda Salaha z ročníka 2017/18.

15.04.2023 17:23 , aktualizované: 20:45
Newcastle Foto: ,
Hráči Newcastlu po prehre na pôde Aston Villy.
debata

Haaland skóroval proti Leicesteru v 13. (z penalty) a 25. minúte a zvýšil náskok favorita už na 3:0. Úvodný gól zaznamenal po necelých piatich minútach John Stones.

Kouč Pep Guardiola stiahol Haalanda z ihriska v prestávke. Rekordný zápis Salaha z FC Liverpool (v 38-kolovom formáte súťaže) bude môcť prekonať v nasledujúcich ôsmich kolách.

1. Milan Škriniar koláž obrancovia Čítajte viac Najdrahšia futbalová jedenástka sveta vzbudzuje hrôzu. Ako by v nej obstáli Škriniar s Lobotkom?

Nór v tejto sezóne nastrieľal už 47 gólov vo všetkých súťažiach. Za Leicester, ktorý prvýkrát viedol kouč Dean Smith, v druhom polčase už iba znížil Kelechi Iheanacho.

City vyhrali desiaty súťažný duel v sérii a šiesty za sebou v Premier League. Absolútny strelecký rekord anglickej najvyššej súťaže držia Andrew Cole a Alan Shearer s 34 gólmi v čase, keď sa hralo ešte 42 kôl v jednom ročníku.

Chelsea prehrala doma s Brightonom 1:2 a v najvyššej súťaži neokúsila radosť z triumfu už päť kôl. V tabuľke zostala na jedenástom mieste, Brighton je siedmy.

Neapol Čítajte aj Lobotka nastúpil po vystriedaní Dudu. Neapol i AC stratili body, Inter sa bez Škriniara trápi

Bodovo naprázdno vyšiel doma aj piaty Tottenham, ktorý podľahol Bournemouthu 2:3. O triumfe hostí rozhodol v piatej minúte nadstavenia striedajúci Dango Ouattara.

Aston Villa vyhrala piaty ligový duel za sebou, keď doma zdolala Newcastle United 3:0 a trojbodový zápis zaznamenala už v siedmom z uplynulých ôsmich kôl. Dvoma gólmi a jednou asistenciou sa v drese úspešného tímu blysol vo forme hrajúci útočník Ollie Watkins.

SR futbal SP finále Slovan Bratislava Trnava TTX Čítajte rozhovor Nezaslúžené a privysoké platy? Väčšina futbalistov zarába menej, ako je slovenský priemer

Domáci si v tabuľke upevnili šiestu priečku. Newcastle prehral po predchádzajúcich piatich víťazstvách a je priebežne tretí, Aston Villa na neho stráca už iba šesť bodov. Na lavičke hostí sedel slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka.

Fulham na lavičke so slovenským brankárom Marekom Rodákom uspel na ihrisku Evertonu 3:1 a tešil sa z plného zisku po štyroch predchádzajúcich ligových prehrách za sebou.

Načítavajú sa športové výsledky...
Randí so synom mafiána. Kto je Gerrardova dcéra? Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
 Lilly-Ella je najstarším zo štyroch detí...
debata chyba
Viac na túto tému: #Newcastle United #Brighton & Hove Albion #Martin Dúbravka #Chelsea FC