Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čo to stváral? Guardiola v extáze. Do rany mu v eufórii prišli náhradníci súpera

Futbalisti Manchestru City zvíťazili nad Liverpoolom 4:1 a udržali sa v hre o titul. Jedným zo zvláštnych momentov ostro sledovaného stretnutia bolo správanie domáceho trénera Pepa Guardiolu.

01.04.2023 18:54
Pep Guardiola Foto:
Tréner Manchestru City Pep Guardiola pred náhradníkom FC Liverpool.
debata

Guardiola patrí medzi najúspešnejších a najskúsenejších trénerov posledných dvoch desaťročí. O to viac by mal udržať emócie na uzde. V súboji proti Liverpoolu sa mu to ani zďaleka nepodarilo.

Po jednom zo štyroch gólov vehementne oslavoval, keď sa mu do cesty priplietli náhradníci Liverpoolu. Vyzeralo to, ako by chcel Španiel súperom gratulovať k neúspešnému zápasu.

Pozrite sa, ako Guardiola v návale emócií mával päsťami a ako zvláštne sa zachoval. Zo strany trénera to nebolo moc športové gesto. Posúďte sami:

V pozápasovom rozhovore sa k spomínanému správaniu nedostal. Povedal, že jeho tím odohral azda najlepší zápas v tejto sezóne.

„Od prvej do 93. minúty sme hrali perfektne – aj keď sme inkasovali gól, hrali sme veľmi dobre. Bola to jedna z najlepších párty za sedem rokov, čo tu som trénerom,“ uviedol po stretnutí Guardiola.

Zlí muži svetového futbalu Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Ich škandalózne prešľapy plnili stránky novín a...
debata chyba
Viac na túto tému: #Pep Guardiola #Premier League #manchester city