Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nová doba! Hráči vyhadzujú trénera. Za koncom Taliana majú byť kľúčoví muži

Argentínsky obranca Cristiano Romero a Brazílčan Richarlison mali hroziť odchodom z anglického Tottenhamu Hotspur v prípade, ak by ostal trénerom Talian Antonio Conte.

31.03.2023 08:20 , aktualizované: 10:27
Antonio Conte a Cristiano Romero. Foto:
Bývalý tréner Tottenhamu Antonio Conte s argentínskym obrancom Cristianom Romerom.
debata

Conte opustil klub minulý týždeň po vzájomnej dohode po bizarných vyjadreniach po remíze 3:3 so Southamptonom. Taliansky kouč uviedol, že jeho hráči netvoria tím a naznačoval ich neschopnosť bojovať na trávniku jeden za druhého.

Jeho vyjadrenia mali viesť k strate dôvery u niektorých kľúčových futbalistoch v šatni Tottenhamu. Argentínsky novinár Gaston Edul, známy dobrými vzťahmi s hráčmi z Južnej Ameriky, hovoril o negatívnom dopade Conteho práce na členov tímu pre TyC Sports.

SR Trnava futbal ME U19 do 19 o 5. miesto TTX Čítajte viac Pôjdu Slováci do krajiny majstrov sveta? Infantino hľadá nové dejisko MS

„Conteho vzťah s tímom bol veľmi zlý. Niektorí hráči dali ultimátum pre prípad, že by pokračoval. Romero premýšľal o zotrvaní v klube, ak by tréner zostal. To isté sa stalo s Richarlisonom, lebo sa k nim správal veľmi zle,“ uviedol Edul.

Romero bol v tejto sezóne pod Contem oporou tímu aj keď v drese Spurs nedominoval v obrannej hre tak, ako v tíme Argentíny počas MS v Katare.

Slovensko, futbal, Francesco Calzona Čítajte viac Pískaj koniec! Problémy favoritov v boji o ME znamenajú, že Slováci sú nasadení medzi elitou

Richarlison mal s trénerom naštrbené vzťahy už dlhšie. Napriek tomu, že v lete prišiel do Londýna za 60 miliónov libier z Evertonu, stále čaká na svoj prvý gól v Premier League za Tottenham.

Brazílčan následne správe o ultimáte poprel správou na Twitteri. „„To, že ma ako hráča spochybňujú a kritizujú, patrí k futbalu a ja tomu rozumiem. Ale nebudem akceptovať, že o mne klamú! Vždy som mal veľký rešpekt ku Contemu a všetkým mojim trénerom,“ uviedol Richarlison.

Po odchode Conteho bol poverený vedením mužstva jeho doterajší asistent Cristian Stellini. Nový kouč by mal byť vymenovaný až po skončení sezóny. Najčastejšie sa spomína príchod bývalého trénera Bayernu Mníchov Juliana Nagelsmanna a jedným z favoritov je aj bývalý kouč Spurs Mauricio Pochettino.

Zlí muži svetového futbalu Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Ich škandalózne prešľapy plnili stránky novín a...

Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Tottenham Hotspur #Antonio Conte #Richarlison #Cristiano Romero