Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koniec v Európskej lige Arsenal nerozhodil. V lige vyhral šiestykrát v rade

Futbalisti Arsenalu Londýn vyhrali v anglickej Premier League šiesty duel za sebou a upevnili si post lídra tabuľky.

19.03.2023 21:59
Granit Xhaka Foto: ,
Granit Xhaka z Arsenalu sa teší z gólu.
debata

V domácom zápase 28. kola potvrdili proti Crystalu Palace rolu favorita a vyhrali hladko 4:1.

Už v prvom polčase sa gólovo presadili Gabriel Martinelli a Bukayo Saka, po zmene strán pridali ďalšie zásahy Granit Xhaka a opäť Saka.

Arsenal, ktorý sa tento týždeň rozlúčil s Európskou ligou, vyhral šiesty ligový zápas v rade, na čele má náskok osem bodov na Manchester City, ktorý má zápas k dobru.

Načítavajú sa športové výsledky...

United v FA Cupe otočili zápas s Fulhamom

Futbalisti Manchestru United zvíťazili vo štvrťfinálovom dueli anglického FA Cupu nad Fulhamom 3:1. Hostia viedli, no inkasovali dve červené karty a favorit otočil skóre v záverečnej štvrťhodine hry.

Willian a Aleksandar Mitrovič museli za priaznivého stavu odísť v 72. minúte predčasne pod sprchy, červenú dostal aj tréner Marco Silva. United súpera potrestali, najskôr z pokutového kopu vyrovnal Bruno Fernandes a o dve minúty neskôr otočil na 2:1 Marcel Sabitzer.

SR futbal SP finále Slovan Bratislava Trnava TTX Čítajte rozhovor Nezaslúžené a privysoké platy? Väčšina futbalistov zarába menej, ako je slovenský priemer

V závere zavŕšil triumf Fernandes. Slovenský brankár Marek Rodák sedel na lavičke Fulhamu. Zverenci trénera Erika ten Haga sa v semifinále postavia proti Brightonu.

Brighton zaznamenal jednoznačné víťazstvo nad Grimsby Town 5:0. Manchester City sa v semifinále sa stretne so Sheffieldom United, ktorý vyhral nad Blackburnom 3:2.

Futbalové rekordy, ktoré (zrejme) nik neprekoná Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Úchvatné rekordy vo futbale. Aké maximá držia...
debata chyba
Viac na túto tému: #Arsenal Londýn