Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Česi kritizovali výkon Slováka v Slavii: Kreativita nie je jeho disciplínou

Za výkon v ostro sledovanom súboj českej ligy medzi Slaviou a Plzňou (2:1) dostal Slovák Jakub Hromada najnižšiu známku, štvorku. Jeho krajan v drese zošívaných Ivan Schranz obstál o niečo lepšie.

12.03.2023 08:00
Jakub Hromada Foto:
Jakub Hromada s trénerom Slavie Jindřichom Tripišovským.
debata

Slavia sa vďaka víťazstvu udržala na čele českej najvyššej súťaže o dva body pred druhou Spartou Praha. No Slováci nehrali pri najtesnejšom triumfe kľúčovú úlohu.

„Keďže bola Slavia v prvom polčase takmer osemdesiat percent času na lopte, občas musel vymýšľať aj v okolí šestnástky a bolo poznať, že kreativita nie je jeho najsilnejšou disciplínou. Cez prestávku išiel dole z ihriska," napísal k jeho výkonu iSport.cz.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Ronaldo necháva každého zamestnanca podpísať zmluvu o smrti. V kontraktoch sú šialené bizarnosti

V prvom polčase pritom nedokázala Slavia napriek územnej prevahe dobyť obranu Plzne. Obrat nastal až v druhom polčase, v ktorom už Hromada chýbal. O vyrovnanie sa krátko po zmene strán postaral Peter Olayinka a víťazný gól dal v 77. minúte Ondřej Lingr.

Schranz vydržal na trávniku do 70. minúty a krátko pred opustením hracej plochy dostal žltú kartu. Za výkon si vyslúžil známku 6. „Vyždímal sa natoľko, že kvôli kŕčom musel v druhom polčas odísť. Aj keď nebol u kľúčových momentov zápasu, odviedol obrovské penzum neviditeľnej čiernej práce," pochválil portál Schranza.

Michaela Gargano, sestra Mareka Hamšíka Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Marek Hamšík odohral s Walterom Garganom v...

Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Slavia Praha #Jakub Hromada #česká futbalová liga #Ivan Schranz