Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi to schytáva od legiend PSG: Znechutenie, hrá horšie ako za Argentínu

Pre FIFA je najlepším futbalistom na svete, no v Paríži sú názory na kapitána majstrov sveta odlišné. Argentínčan čelí po vypadnutí z Ligy majstrov ostrej kritike mnohých fanúšikov aj bývalých hráčov.

11.03.2023 12:30
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi po vypadnutí PSG v osemfinále Ligy majstrov.
debata (2)

Najostrejšie vyjadrenia na adresu Messiho mali bývalý futbalisti PSG David Ginola a Jerome Rothen. Prvý menovaný pôsobil v klube pod Eiffelovkou v rokoch 1992 až 1995. „Som znechutený! Toto sklamanie vyplýva z nedostatku oddanosti a odhodlania zo strany hráčov," uviedol pre Canal+.

Pri slovách 18-násobného francúzskeho reprezentanta bolo zrejmé, že má na myslí práve výkon Messiho, ktorý bol v dvojzápase proti Bayernu neviditeľný. „PSG nie je v strede poľa na rovnakej úrovni ako ostatní. Výkon Vitinhu a ani Messiho nie je dosť dobrý,“ povedal Ginola.

731024538 Čítajte viac Korupcia, falšovanie, sprenevera. Barcelone hrozí vylúčenie z Ligy majstrov

Bývalý stredopoliar Jerome Rothen, ktorý je vo Francúzsku známy svojou emotívnou, neúprosnou a často prehnanou kritikou, prehovoril pre televíznu stanicu RMC:

„S týmto klubom nechcem nič mať. Hovorí sa, že sa už aklimatizoval v špičke, ale ako presne ste sa aklimatizovali? Tento rok strelil 18 gólov a 16 asistencií proti tímom ako Angers a Clermont. Ale v zápasoch, na ktorých skutočne záleží, sú hráči neviditeľný!" skonštatoval.

Následne sa pustil práve do Messiho a jeho výkonu proti Bayernu. „Vtip je v tom, že sme videli všetky jeho zápasy na MS v Katare. Videl som jeho pohyby… Mal by mať trochu rešpektu k tomuto klubu, ktorý mu umožňuje udržať si status a vysoký plat,“ povedal Rothen.

Milan Škriniar Čítajte viac Hráčske zemetrasenie v Paríži. Kto majú byť noví spoluhráči Škriniara?

Messi strelil v tejto sezóny v Lige majstrov štyri góly z toho tri do bránky Maccabi Haifa. Rovnako ako v tejto sezóny pohorel aj vo vlaňajšom osemfinále Ligy majstrov proti Realu madrid.

„PSG mu padlo k nohám. Vedenie si myslelo, že by nám mohol vyhrať Ligu majstrov. Pre nás však nič nevyhráva. Ani sa neunúva podriadiť tomuto klubu, neďakuje fanúšikom. Po zápasoch skloní hlavu a ide do šatne,“ dodal Rothen.

Smútok hviezd PSG po vypadnutí v Lige majstrov Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
570 miliónov je trhová hodnota celých kádrov...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Paríž St. Germain #Ligue 1 #Lionel Messi