Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Krutý trest pre vznetlivého Mourinha. Rímske derby si pozrie len z tribúny

Tréner futbalistov AS Rím Jose Mourinho neuspel s odvolaním voči dvojzápasovému dištancu, ktorý dostal za nevhodné správanie v dueli 24. kola Serie A proti US Cremonese (1:2).

10.03.2023 22:29
Italy Soccer Serie A Foto: ,
Jose Mourinho.
debata

Odvolací súd Talianskeho futbalového zväzu potvrdil výšku trestu a portugalský kouč si tak budúcotýždňové derby proti Laziu pozrie iba z tribúny. Navyše musí zaplatiť aj pokutu 10.000 eur.

Šesťdesiatročného kouča na začiatku druhého polčasu zápasu s Cremonese vylúčil hlavný arbiter Marco Piccini po hádke so štvrtým rozhodcom. Mourinho sa sťažoval aj po skončení stretnutia v rozhodcovskej miestnosti.

Milan Škriniar Čítajte viac Hráčske zemetrasenie v Paríži. Kto majú byť noví spoluhráči Škriniara?

V oficiálnej tlačovej správe Serie A sa uvádza, že tréner Rimanov slovne napadol rozhodcu provokatívnym spôsobom: „Navyše po skončení zápasu vstúpil do šatne rozhodcov a na adresu štvrtého rozhodcu sa vyjadril urážlivým spôsobom.“ Mourinho sa bránil, že štvrtý arbiter najprv slovne napadol jeho, čo spôsobilo jeho reakciu a následné vylúčenie.

Odvolací súd čakal niekoľko dní na vyjadrenie štvrtého rozhodcu, takže Mourinho mohol byť na striedačke minulý víkend vo víťaznom zápase s Juventusom Turín (1:0). Tréner AS vynechá okrem súboja s Laziom aj víkendový duel so Sassuolom (12. marca).

Smútok hviezd PSG po vypadnutí v Lige majstrov Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
570 miliónov je trhová hodnota celých kádrov...
debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #AS Rím #José Mourinho