Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bizarné klauzuly. Čo musí Neymar dodržiavať? Unikli detaily jeho zmluvy

Do Paríža St. Germain prišiel Brazílčan Neymar v roku 2017 za rekordných 222 miliónov eur z Barcelony. Dodnes je to najdrahší futbalový prestup všetkých čias.

07.03.2023 15:20
3. Neymar Foto: ,
Neymar v drese Paríža St. Germain.
debata

V posledných mesiacoch je Neymar čoraz častejšie spájaný s odchodom z Paríža – spomína sa jeho návrat do Barcelony, v hre je údajne aj Real Madrid či prestup do anglickej Premier League.

Španielsky denník El Mundo teraz uverejnil niekoľko bizarných detailov z Neymarovej zmluvy s PSG. Podľa neho zarobí Brazílčan každý mesiac takmer 542-tisíc eur za to, že je zdvorilý, dochvilný, priateľský a ochotný voči fanúšikom.

Erik ten Hag. Čítajte viac Inovatívny liek na potupnú prehru 0:7. Tréner Manchestru prekvapil hviezdy

Neymar má mať aj zmluvne zakázané verejne kritizovať taktické zámery trénera klubu a musí sa vyhýbať negatívnym verejným komentárom o klube, o ľuďoch ktorí v ňom pracujú aj o tých, ktorí ho podporujú.

A hoci počas svojho takmer šesťročného pôsobenia v PSG čelil obrovskému množstvu tlaku a kritiky, Neymar bol skutočne dosť tichý, pokiaľ ide o prejavy proti svojmu tímu alebo spoluhráčom.

S PSG vyhral štyri majstrovské tituly v Ligue 1, dva francúzske poháre a dva francúzske ligové poháre. Na Ligu majstrov v klube spod Eiffelovky nedosiahol. Ušatú trofej získal v roku 2015 s FC Barcelona.

Najkrajšie štadióny postavené v roku 2022 Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Portál stadiumdb.com vybral 36 štadiónov...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Neymar #PSG #Paríž St. Germain