Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Inovatívny liek na potupnú prehru 0:7. Tréner Manchestru prekvapil hviezdy

Holandský tréner Manchestru United Erik ten Hag prišiel s inovatívnym spôsobom, ako sa čo najlepšie ponaučiť z postupnej víkendovej ligovej prehry s FC Liverpool 0:7.

07.03.2023 12:30
Erik ten Hag. Foto:
Tréner Manchestru United Erik ten Hag.
debata (3)

Ten Hag nedovolil svojim zverencom, aby len tak ľahko zabudli na historicky najvyššiu prehru anglického veľkoklubu v Premier League. Pred tréningom, deň po zápase, si pre nich pripravil prekvapenie.

Podľa The Mirror mužstvo prinútil v tichosti sedieť v kabíne a počúvať ohlušujúce chorály oslavujúcich fanúšikov FC Liverpool z nezabudnuteľného zápasu.

Jindřich Trpišovský Čítajte viac Dlho ste si pripravovali tie otázky? Slavia prehrala, tréner Trpišovský vypenil na redaktorku

Nie je to po prvýkrát, čo holandský manažér zvolil netradičný spôsob trestu. Po šokujúcej prehre 0:4 na pôde Brentfordu zo začiatku tejto sezóny nechal futbalistov zabehnúť 14 kilometrov. Išlo o rozdiel vo vzdialenosti, ktorú v stretnutí nabehali futbalisti Brentfordu v porovnaní s červenými diablami.

Podľa anglických médií mal Ten Hag po stretnutí povedať hráčom, že mali šťastie, že sa vrátili do Manchestru v tímovom autobuse a nie vo vlaku s rozhnevanými fanúšikmi.

Daniel Křetinský Čítajte viac Väčšinový podiel a problém so Spartou. Čech má ovládnuť klub z Premier league

Mužstvo tiež varoval, že opakované zlyhanie bude viesť k tréningom s tímom do 21 rokov a očakávať by mali aj viac stretnutí so športovým psychológom.

Či jeho netradičné metódy mužstvu pomôžu sa fanúšikovia dozvedia už vo štvrtok. Manchester United v prvom zápase Európskej ligy privíta španielsky Real Betis.

Najkrajšie štadióny postavené v roku 2022 Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Portál stadiumdb.com vybral 36 štadiónov...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Premier League #FC Liverpool #Erik ten Hag