Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mourinho vystrájal v Taliansku. Výsledok? Dvojzápasový dištanc

Portugalský futbalový tréner José Mourinho si počas najbližších dvoch stretnutí talianskej Serie A nesadne na lavičku AS Rím.

02.03.2023 13:22
Jose Mourinho Foto:
Spolupracovníci museli držať Joseho Mourinha (vľavo) ďaleko od hlavného rozhodcu, ktorý mu v utorok udelil červenú kartu.
debata

Ako informuje web football-italia.net, dôvodom je dvojzápasový dištanc, ktorý dostal od disciplinárnej komisie za „návštevu“ rozhodcovskej šatne po utorkovom zápase na pôde Cremonese.

Rimania v spomenutom súboji prehrali na trávniku dovtedy posledného tímu tabuľky 1:2 a Mourinho bol v úvode druhého polčasu vylúčený po hádke so štvrtým rozhodcom v čase, keď hostia prehrávali 0:1. Kouč „giallorossi“ sa po záverečnom hvizde rozhodol prebrať svoje sťažnosti s rozhodcami priamo v ich šatni.

Vladimír Weiss Ivan Kmotrík Čítajte viac Potvrdené. Kmotrík junior sa vracia do Slovana

Vedenie Serie A v tlačovej správe uviedlo, že Mourinho „ostrým a provokatívnym spôsobom napadol verdikt arbitra v druhej minúte druhého polčasu a toto správanie zopakoval aj v momente, keď bol vylúčený“. Okrem toho vstúpil do šatne rozhodcov a na konci zápasu počastoval štvrtého rozhodcu urážlivými výrazmi.

Mourinho bude sledovať z tribúny duely AS Rím proti Juventusu Turín a Sassuolu. Pri postrannej čiare bude môcť znova stáť až 19. marca v rímskom derby proti Laziu.

Futbalisti a ich polovičky v gala. Slávnosť FIFA Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
 Holandský obranca Virgil van Dijk pózuje s...
debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #AS Rím #José Mourinho