Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lewandowski sa zranil, nestihne El Clásico. Tréner Xavi sa ospravedlnil

Futbalista Barcelony, Poliak Robert Lewandowski, bude podľa španielskych médií chýbať na trávniku približne dva týždne pre zranenie podkolennej šľachy.

27.02.2023 15:25
Xavi Hernandez Foto: ,
Po vypadnutí klubu z Európskej ligy dostal tréner Barcelony Xavi Hernandez a jeho tím ďalšiu ranu v najvyššej súťaži.
debata (1)

Lewandowski sa zranil v nedeľu večer, v zápase 23. kola La Ligy proti Almerii (0:1). Barcelona oznámila, že poľský reprezentant je na listine zranených, no nespresnila, ako dlho si bude musieť dať pauzu.

Španielske médiá však tvrdia, že Lewandowski bude mimo hry dva týždne, čo znamená, že vynechá prvý zápas semifinále Španielskeho pohára proti Realu Madrid, ktorý sa hrá vo štvrtok v Madride. Stihnúť by nemal ani ďalšie dva zápasy v La Lige proti Valencii a Athleticu Bilbao.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Režisér, herec, scenárista. Taliani sa predháňajú pri chválení Lobotku

Na druhej strane tréner Barcy Xavi Hernandez sa fanúšikom katalánskeho klubu ospravedlnil za nečakanú prehru proti Almerii.

„Som nahnevaný, pretože sme odohrali najhorší zápas v tejto sezóne, najmä v prvom polčase. Musíme sa ospravedlniť fanúšikom, úplne sme zlyhali. Nerozumiem tomu, čo sa stalo v prvom polčase,“ skonštatoval Xavi.

Jürgen Klinsmann Čítajte viac Populárny Klinsi má po troch rokoch prácu. Namieril si to do Ázie

Pripustil, že úlohu mohla zohrať aj únava zo zápasu a cestovania, keďže vo štvrtok odohrala Barcelona stretnutie Európskej ligy na pôde Manchestru United.

Xavi dostal počas zápasu žltú kartu, už piatu v tejto sezóne v La Lige. Barcelonu už v najbližšom zápase španielskej ligy proti Valencii, ktorý je na programe 5. marca, svo tím z lavičky nepovedie. „Je to moja chyba. Protestoval som a nemal som. Preto dom dostal žltú kartu," dodal tréner Barcelony.

Najsexy futbalová brankárka sveta je z Mexika Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Na sociálnych sieťach má státisíce...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Robert Lewandowski #la liga