Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Medvedíky lietali z tribún. Dojímavé scény v Turecku, krásne gesto divákov

Začiatok zápasu tureckej futbalovej ligy medzi Besiktasom a Antalyasporom (0:0) nepriniesol záplavu gólov, ale plyšákov.

27.02.2023 08:50
Plyšáci v Istanbule Foto:
Tisícky plyšákov boli odsunuté za postrannú čiaru a v zápase medzi Besiktasom a Antalyasporom sa mohlo pokračovať.
debata

Štyri minúty po úvodnom hvizde rozhodcu zareagovali fanúšikovia na zaplnených tribúnach na výzvu zo svetelnej tabule a priaznivci začali hádzať tisíce plyšových hračiek na zelený trávnik.

Všetky budú rozdané deťom z oblastí, ktoré pred tromi týždňami postihlo ničivé zemetrasenie. Pozrite si dojímavé scény z Vodafone Stadium v Istanbule:

Turecko sa stále snaží spamätať z obrovskej katastrofy, ktorá si v južných oblastiach krajiny vyžiadala už viac ako 44-tisíc obetí a tento počet stále rastie.

Bezprostredne po zemetrasení začala do Turecka prúdiť humanitárna pomoc z celého sveta najmä pre tých najzraniteľnejších – starých ľudí a deti. Mnohé z nich zostali bez jedného aj oboch rodičov, ako aj bez celých rodín.

5 Kmotrik Weiss junior Čítajte viac Návrat Kmotríka do Slovana? Ak dostanem plné kompetencie, som pripravený, vraví majiteľov syn

Besiktas a Antalyaspor napokon divákov nepotešili žiadnym gólom, ale to bola v súvislosti s nedeľným stretnutím azda tá najmenej podstatná vec.

Podobné „plyšákové tornádo“ je známe z Holandska zo štadióna Feyenoordu Rotterdam, kde priaznivci každoročne hádžu plyšové hračky určené pre najmenších trpiacich rakovinou.

Krásne partnerky futbalových hviezd FC Barcelona Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Pri pohľade na krásne partnerky futbalistov FC...
debata chyba
Viac na túto tému: #zemetrasenie v Turecku a Sýrii #turecká Süper Lig #Besiktas