Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Meškáš? Pôjdeš vlastným autom! Tréner Bayernu sa s hviezdou nemaznal

Futbalová hviezda Bayernu Mníchov Leroy Sané zmeškala podľa nemeckých médií pred zápasom odchod tímového autobusu. A za trest sa musela za ním pobrať vlastným autom.

24.02.2023 22:00
Germany Soccer Bundesliga Foto: ,
Leroy Sane.
debata

Zaujímavá situácia sa mala odohrať cez posledný víkend pred zápasom s Borussiou Mönchengladbach, v ktorom Bayern prehral 2:3. Sané sa mal objaviť na tréningovom ihrisku minútu pred odchodom autobusu. Tréner Bavorov vraj nebol ochotný na stredopoliara čakať. A odkázal mu, nech sa presunie ako vie.

Prvotnú správu Bildu neskôr potvrdili viaceré nemecké weby. Na letisko tak Sané napokon dorazil na vlastnom aute a nastúpil do lietadla smer Mönchengladbach. V samotnom stretnutí sa nemecký reprezentant nezmestil do základnej zostavy a do hry vstúpil na začiatku druhého polčasu. Ani on však prehre nezabránil.

Sr Futbal EKL 5. kolo Skupina H BAX Čítajte viac Prijateľný žreb pre Slovan. Niektorí ľudia budú mať veľké oči, reagoval Weiss

Sane je považovaný za veľmi talentovaného dribléra, ale niekedy má problémy s disciplínou. Športový riaditeľ Bayernu Hasan Salihamidzić na otázku o Saneho tendencii byť nedochvíľny prostredníctvom Sky povedal: „Z času na čas chodí presne na minútu, dokonca raz alebo dvakrát prišiel neskoro. Ale všetko máme pod kontrolou."

Britain Soccer Europa League Čítajte viac Ako za slávnej éry Fergusona. Na trénera Man Utd sa sypú slová chvály

Túto nedeľu nebude musieť Sané cestovať na letisku. Bayern totiž na domácom štadióne privíta v šlágri Bundesligy Unionu Berlín s kapitánom Christopherom Trimmelom.

Oba tímy majú v tabuľke 43 bodov. Bayern má čo doháňať a Union prichádza do Mníchova so statusom pohárových hrdinov. Berlínčania totiž vo štvrtok vyradili v Európskej lige slávny Ajax Amsterdam a postúpili do osemfinále.

Futbalové rekordy, ktoré (zrejme) nik neprekoná Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Úchvatné rekordy vo futbale. Aké maximá držia...
debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #Bayern Mníchov #Julian Nagelsmann #Leroy Sané