Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Minútový amok vyšiel trénera Bayernu draho. Zaplatí mastnú pokutu

Disciplinárna komisia Nemeckého futbalového zväzu (DFB) udelila v stredu trénerovi Bayernu Mníchov Julianovi Nagelsmannovi pokutu 50.000 eur za nevhodné komentáre na adresu rozhodcov po prehre jeho tímu na pôde Borussie Mönchengladbach (2:3).

22.02.2023 19:00
Julian Nagelsmann Foto: ,
Julian Nagelsmann.
debata

Tridsaťpäťročný kouč sa tak vyhol dištancu a môže viesť svoje mužstvo z lavičky v nedeľnom šlágri s Unionom Berlín, ktorý figuruje na čele bundesligovej tabuľky. Podľa DFB Nagelsmann s pokutou súhlasil.

Po skončení zápasu mal Nagelsmann namiesto do mixzóny zamieriť do rozhodcovskej šatne, kde mal na arbitrov nakričať. Odišiel odtiaľ po zhruba minúte.

Nagelsmann slovne zaútočil na hlavného arbitra Tobiasa Welza, ktorý už v 8. minúte vylúčil obrancu Bayernu Dayota Upamecana po zákroku na Alessaneho Pleu.

Britain Soccer Champions League Čítajte viac Ovácie v stoji pre Modriča. Chorvát sa dočkal pocty od fanúšikov Liverpoolu

Kormidelník úradujúceho nemeckého majstra označil rozhodcov za „mäkkú bandu“. Za tento výrok sa neskôr ospravedlnil, ale stále trval na tom, že udelenie červenej karty pre Upamecana bolo nespravodlivé.

Welz v nedeľnom rozhovore pre televíznu stanicu Sport1 obhajoval svoje rozhodnutie a povedal, že medzi ním a Nagelsmannom nepanujú žiadne nezhody: „Bola to emotívna diskusia, ale nepadli v nej žiadne urážky.“

Slovenské štadióny, ktoré budú hostiť ME 2025 Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
koláž štadióny
debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #Julian Nagelsmann