Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Načrtli dĺžku Neymarovej absencie. Neútočil som naňho, bráni sa Mbappé

Brazílsky futbalista Neymar by mohol pauzovať pre zranenie členka tri až štyri týždne. Informoval o tom francúzsky denník Le Parisien.

20.02.2023 18:54
Neymar Foto: ,
Neymar na nosidlách počas zápasu Paríž Saint-Germain - OSC Lille.
debata (2)

Brazílčan bude s veľkou pravdepodobnosťou absentovať v zostave Paríža Saint-Germain aj v osemfinálovej odvete Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov, ktorá je na programe 8. marca.

Podľa parížskeho klubu odhalilo vyšetrenie podvrtnutie pravého členka. Ďalšie vyšetrenia budú zisťovať, či boli poškodené aj väzy, čo určí presnú dĺžku rekonvalescencie.

Francúzsko Futbal LM Osemfinále Zápas Prvý Čítajte aj Muž zápasu neoslavoval, Mbappé sa tešil predčasne. Trénera Bayernu zaskočila pasivita PSG

Neymara opakovane trápia problémy s členkom. Zranil sa aj na minuloročných MS v Katare v úvodnom stretnutí so Srbskom (2:0). Následne sa vrátil do zostavy „kanárikov“ až v osemfinálovom stretnutí s Kórejskou republikou (4:1).

Tridsaťjedenročný Brazílčan utrpel zranenie pri nedeľňajšom víťazstve Parížanov nad LOSC Lille (4:3).

V prvom polčase sa podieľal na oboch góloch, keď jeden sám strelil a na druhý asistoval najlepšiemu ligovému kanonierovi Kylianovi Mbappému, ktorý poslal Neymarovi odkaz prostredníctvom sociálnej siete: „Zostaň silný. Tím na teba čaká.“

Lionel Messi Čítajte aj Messiho paráda zastavila špirálu PSG. Vráti sa do Barcelony? Jeho otec prehovoril

Mbappého slová po prehre s Bayernom 0:1 zarezonovali v médiách. Vyzval spoluhráčov, aby sa dobre najedli a vyspali.

Tento výrok boli ihneď interpretovaný ako narážka na Neymarovo správanie mimo ihriska. V stredu večer, deň po zápase v Mníchove, Brazílčan zamieril na turnaj v pokri a do fastfoodu.

„Nikdy som na nikoho neútočil a ani neukazoval na Neymara, keď som spomenul potrebu dobre sa najesť a vyspať,“ zdôraznil Mbappé pre Canal+.

Futbalové hviezdy. Ako budú vyzerať na dôchodku? Fotogaléria - 41 fotiek Všetky fotky
Ako budú vyzerať hviezdy svetového futbalu na...
Načítavajú sa športové výsledky...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé