Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kráľ dotykov Škriniar, Inter iba remizoval. Neapol je bližšie k titulu

Futbalisti Interu Miláno v zostave so slovenským obrancom Milanom Škriniarom remizovali v 22. kole talianskej Serie A na pôde Sampdorie Janov 0:0.

13.02.2023 22:57
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar v zápase proti bývalému klubu, Sampdorii Janov.
debata

V tabuľke je Inter Miláno druhý s výraznou 15-bodovou stratou na SSC Neapol, ktorý je čoraz bližšie k zisku prvého ligového titulu od roku 1990.

Škriniar získal od portálu whoscored.com za svoj výkon hodnotenie 6,76. Bolo nižšie, ako dostali jeho kolegovia z obrany Interu Francesco Acerbi (7,52) aj Stefan de Vrij (7,90).

Británia Futbal MS2022 kvalifikácia E Wales ČR Čítajte viac Chcem žiť slobodne ako všetci ostatní. Nebudem sa skrývať, som homosexuál, priznáva česká hviezda

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácia mal suverénne najviac dotykov s loptou (115). Žiadny iný hráč v stretnutí sa nad stovku nedostal.

Hellas Verona bodoval už vo štvrtom zápase za sebou. V pondelkovom dueli 22. kola zdolali doma Salernitanu 1:0, naďalej však figurujú v pásme zostupu na 18. mieste.

Slovenský stredopoliar Ondrej Duda nastúpil v základnej zostave Hellasu a hral 86 minút, jeho krajan Norbert Gyömbér nastúpil za hostí v 83. minúte. O triumfe Verony rozhodol po polhodine hry Belgičan Cyril Ngonge.

Serie A – 22. kolo:
Sampdoria Janov – Inter Miláno 0:0
/M. Škriniar (Inter) odohral celý zápas/

Hellas Verona – US Salernitana 1:0 (1:0)
Gól: 31. Ngonge
/O. Duda hral do 86. min – N. Gyömbér od 83. min/

Od špekulácií po odchod: sága Milana Škriniara Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Z Milána do Paríža. Toto je niekoľkoročná sága...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Serie A #Inter Miláno #Sampdoria Janov #Milan Škriniar