Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nezastaviteľný Haraslín v Sparte: Robím to, čo nás učili na Slovensku

Parádna strela slovenského reprezentanta Lukáša Haraslína naštartovala Spartu Praha k vysokému víťazstvu 6:2 v pražskom derby na pôde Bohemiansu.

13.02.2023 10:37
Lukáš Haraslín Foto:
Lukáš Haraslín.
debata

26-ročný Slovák sa strelecky presadil už v ôsmom z posledných desiatich zápasov za Spartu Praha. A jeho víkendový gól stál naozaj za to, posúďte sami:

Po vydarenom stretnutí poskytol rozhovor pre O2 TV, ktorý citoval portál iSport.cz. „Odohrali sme krásny zápas, dali šesť gólov a zaslúžene sme vyhrali. Verím, že to tak pôjde aj ďalej," uviedol Haraslín.

Na otázku ohľadom krásneho gólu z jeho kopačky, či sa to dalo trafiť lepšie ako sa mu podarilo, odpovedal: „Na Slovensku nás učili, že keď nevieš čo s loptou, vystrel. Ani som ju nechcel spracovať. Gól ma teší, bol pekný, ale dôležitejšie je víťazstvo," skonštatoval slovenský reprezentant.

Na záver priznal, že Sparta je v pozícii, v ktorej musí zbierať body. Po víkende patrí najslávnejšiemu českému klubu v tabuľke tretie miesto so ziskom 39 bodov. O sedem bodov zaostáva za vedúcou Slaviou a o šesť za tímom z Plzne.

Slávne futbalové kluby, ktoré zanikli Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
FC Astra Giurgiu (Rumunsko): 1921 - 2022...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Sparta Praha #Lukáš Haraslín #česká futbalová liga