Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veľké jubileum pre Ronalda. Portugalčan predviedol štvorgólový koncert

Päťnásobný najlepší futbalista sveta Cristiano Ronaldo strelil jubilejný 500. ligový gól v kariére. Podarilo sa mu to vo víťaznom súboji jeho Al-Nassru na pôde Al-Wehdy 4:0.

09.02.2023 20:16 , aktualizované: 20:38
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Zo strany 38-ročného útočníka to však nebolo ani zďaleka všetko. V stretnutí pridal ďalšie tri góly a po prvýkrát predviedol publiku v Saudskej Arábii naplno svoje kvality. Pozrite si spomínaný 500. gól v kariére Ronalda:

Zaznamenal ho v 21. minúte stretnutia, keď sa po perfektnom spracovaní lopty presadil prudkou strelou po zemi k pravej žrdi domáceho brankára.

Ronaldo bol pre obrancov Al-Wehdy neustálou hrozbou a ešte v prvom polčase udrel aj po druhýkrát. Najlepšie platený športovec sveta tentokrát rozvlnil sieť z druhej strany opäť prízemnou strelou.

Fanúšikovia ocenili najmä fakt, že Ronaldo sa z každého zásahu tešil, ako by bol jeho prvým v profesionálnej kariére. „Hlad, obetavosť, vášeň. Je požehnaním byť svedkom jeho schopností už viac ako 20 rokov,“ napísal na sociálnej sieti jeden z fanúšikov.

Portugalčan pokračoval v streleckom koncerte aj v druhom polčase. V 53. minúte zvýšil z penalty už na 3:0 pre svoj tím a zavŕšil čistý hetrik.

Gólový večer zakončil o osem minúte neskôr. Ronaldo sa po odchode z Manchestru United dohodol s klubom z Rijádu na lukratívnej dvaapolročnej zmluve, v tíme plní funkciu kapitána.

Pred príchodom do Saudskej Arábie mal na konte 498 presných ligových zásahov – 311 za Real Madrid, 103 za Manchester United, 81 za Juventus Turín a 3 za Sporting Lisabon.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #portugalská futbalová reprezentácia #Al-Nassr