Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Saudi si mädlia ruky. Po príchode Ronalda sa strhol televízny ošiaľ

Príchod Cristiana Ronalda do saudskoarabského klubu Al-Nassr zvyšuje záujem o tamojšiu najvyššiu súťaž - Saudi Pro League - v celej Európe.

24.01.2023 09:45
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo počas prvého ligového zápasu v drese Al-Nassr.
debata

Podľa portálu Front Office Sports už vedenie súťaže podpísalo zmluvu na vysielanie zápasov s portugalskou televízou Sport TV, ktorá umožňuje fanúšikom v Ronaldovej rodnej krajine sledovať stretnutia ikony.

K enormnému záujmu spoločností prichádza necelý mesiac po tom, čo Ronaldo podpísal s Al-Nassr dva a pol ročnú zmluvu, ktorá mu má každý rok priniesť 200 miliónov eur.

Milan Škriniar Čítajte viac Kung fu kop a červená pre Škriniara. Jeho agent zatiaľ priznal rokovania s inými klubmi

Saudi Pro League podpísala tiež dohodu o právach v Taliansku, kde Portugalčan pôsobil v rokoch 2018 až 2021. Tam vysiela stretnutie kanál Sportitalia a okrem zápasov má prinášať aj obsah zo zákulisia pôsobenia futbalistu v Saudskej Arábii.

Aktuálne má vedenie súťaže na stole aj ponuky z Francúzska (RMC Sport), Grécka (Cosmote), Nemecka, Rakúska a Švajčiarska (Sportdigital Fussball).

2. Kylian Mbappé Čítajte viac Ďalšie dejstvo nechutnej prestrelky. Mbappé sa oplatil Martinézovi rovnakou mincou

Zástupcovia Al-Nassr by radi videli Ronalda vo svojom drese až do skončenia jeho kariéry a samotný hráč je údajne otvorený predĺženiu nedávno podpísanej zmluvy. Tá mu skončí v júni 2025 a v tom čase bude mať hviezdny stredopoliar 40 rokov.

Okrem strieľania gólov je úlohou Ronalda v klube aj rozvíjanie tréningových metód v A-tíme. Navyše, jeho prítomnosť by mohla pomôcť Saudskej Arábii v jej kandidatúre na organizovanie majstrovstiev sveta vo futbale v roku 2030. O dejisku šampionátu sa má rozhodovať v priebehu budúceho roka.

Duel Messiho proti Ronaldovi v Rijáde Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi pri rozcvičke pred prípravným...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #FC Al-Nassr