Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dvaja Slováci v jednom klube Serie A? Duda si hľadá angažmán

Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda nefiguroval na súpiske 1. FC Kolín pri sobotňajšom vysokom víťazstve nad Werderom Brémy (7:1).

23.01.2023 09:46
Nemecko Futbal Bundesliga 13. Kolo Foto: ,
Futbalista Kolína Ondrej Duda (vľavo) v zápase proti Freiburgu.
debata

Dvadsaťosemročného záložníka spájajú nemecké médiá s prestupom do talianskej Serie A. Najnovšie sa hovorí o záujme Hellasu Verona, pričom osemnásty tím tabuľky už mal predložiť aj konkrétnu ponuku.

Vedenie súčasného Dudovho zamestnávateľa zdôraznilo, že vynechanie slovenského reprezentanta zo zostavy malo čisto športové dôvody.

„Ostatní hráči odohrali dobrú prípravu. Môžem nominovať iba dvadsať hráčov a musím robiť rozhodnutia, ktoré uškodia jednému či druhému hráčovi. Bolo to jednoducho moje rozhodnutie a je pochopiteľné,“ uviedol tréner jedenásteho tímu Bundesligy Steffen Baumgart.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Záujem Realu Madrid? Žiadne prekvapenie. Klenot Neapola Lobotka rozdeľuje i panuje

Duda nastúpil v prvej polovici ročníka v deviatich z pätnástich ligových duelov v základnej jedenástke a na súpiske nechýbal ani raz.

„Žiadnemu hráčovi sme nenavrhli, aby odišiel. Teraz sa však opäť rozdeľujú miesta v zostave,“ povedal pre Express.de športový riaditeľ kolínskeho klubu.

Záujem o Dudu prejavil aj ďalší taliansky klub US Salernitana, v ktorom pôsobí slovenský obranca Norbert Gyömbér. Podľa najnovších správ sa však do Salernitany Duda nepresťahuje a favoritom na jeho zisk má byť práve Hellas Verona.

Svetlice, nožničky i bilbord. Debut CR7 za Saudov Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Dres Cristiana Ronalda v šatni pred jeho...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #hellas verona #Norbert Gyömbér #Ondrej Duda #1. FC Kolín