Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stál 60 miliónov eur. Liverpool sa zbavuje štvrtej najdrahšej posily

Vedenie FC Liverpool sa podľa britských médií rozhodlo neponúknuť novú zmluvu guinejskému reprezentantovi Nabymu Keitovi. 27-ročný stredopoliať je na Anfield Road už štyri roky a patrí k najdrahším posilám v histórii klubu.

16.01.2023 20:41
695328790 Foto:
Naby Keita s trénerom FC Liverpool Jürgenom Kloppom.
debata (1)

Konkrétne je štvrtý najdrahší. Do FC Liveprool ho tréner Jürgen Klopp priviedol v roku 2018 za 60 miliónov eur. Viac anglický veľkoklub zaplatil už len za brankára Alissona (62,5 milióna), útočníka Darwina Nuneza (80 miliónov) a obrancu Virgila van Dijka (84,5 milióna).

Keita má s anglickým klubom zmluvu do 30. júna a nasledujúci deň opustí klub bez nároku na odstupné. Guinejčan bol v posledných sezónach pre problémy so zraneniami a formou väčšinou v úzadí a len málokedy sa predstavil v základnej zostave.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniar v balíku. Katarský boháč dúfa, že Slováka zlanári na luxusný bonus

Afričan stihol za necelé štyri roky nastúpiť za klub v 123 zápasoch a strelil 11 gólov. Rovnaký počet zaznamenal aj v reprezentačnom drese Guiney, za ktorú nastúpil v 50 dueloch.

Liverpool sa momentálne nachádza v jednej z najväčších výsledkových kríz za éry trénera Kloppa. V polovici sezóny mu v tabuľke Premier League patrí až 9. miesto so stratou 19 bodov na vedúci Arsenal.

Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #FC Liverpool #Nabi Keita