Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Za kopanec doživotný zákaz: Agresívny fanúšik Tottenhamu si zavaril

Futbalový fanúšik, ktorý počas nedeľného zápasu Premier League medzi Tottenhamom a Arsenalom (0:2) kopol brankára hostí Aarona Ramsdalea do chrbta, dostane doživotný zákaz vstupu.

16.01.2023 15:30
750020560 Foto:
Brankár Arsenalu Aaron Ramsdale pri konflikte s útočníkom Tottenham Richarlisonom.
debata (2)

O tejto možnosti pre agresívneho priaznivca informujú viaceré britské médiá. Podľa nich sa fanúšik Tottenhamu už nikdy na domáci štadión nemusí dostať. Pozrite si jeho útoku na jednotku Arsenalu:

24-ročný brankár Ramsdale patril pri víťazstve 2:0 v londýnskom derby k najlepším hráčom vedúceho tímu tabuľky Premier League. Útoku fanúšika predchádzala jeho roztržka s brazílskym útočníkom Tottenhamu. Incident sa odohral v samom závere, keď už bolo o víťazovi zápasu rozhodnuté.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniar v balíku. Katarský boháč dúfa, že Slováka zlanári na luxusný bonus

Oficiálne stránky Premier League a Tottenhumu označili správanie fanúšika za úplne neprijateľné. Podľa nich násilie v akejkoľvek forme nemá na štadiónoch miesto a budú za doživotný zákaz mladého priaznivca na štadión. Klub už skúma videozáznamy za účelom jeho identifikácie.

Arsenal neprehral v anglickej Premier League už dvanásť zápasov a naposledy stratil všetky tri body ešte začiatkom septembra.

Top 10 najhorších útočníkov Realu Madrid Fotogaléria - 34 fotiek Všetky fotky
Antonio Cassano (2006-2008)
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #arsenal #Premier League #Tottenham Hotspur #Aaron Ramsdale