Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Juventus vyhral ôsmy zápas za sebou. Škriniarov Inter stratil body

Futbalisti Juventusu Turín zvíťazili v sobotňajšom zápase 17. kola talianskej Serie A nad Udinese 1:0. Favorizovaný Inter Miláno nečakane zakopol na pôde Monzy po remíze 2:2.

07.01.2023 20:36 , aktualizované: 22:59
Danilo Foto: ,
Autor víťazného gólu Juventusu Turín Danilo.
debata

V drese hostí odohral celý zápas slovenský reprezentant Milan Škriniar a v 88. minúte dostal žltú kartu. Inter pritom na pôde Monzy dvakrát vyhrával. Skóre otvoril už po desiatich minútach Matteo Darmian, no už o minútu vyrovnal Patrick Ciurria.

Ešte v prvom polčas poslal Inter do vedenia Lautaro Martinez, no v tretej minúte nadstaveného času prekvapil hostí vyrovnávajúcim gólom Luca Caldirola.

Martin Dúbravka Čítajte viac Prvýkrát v sezóne za Newcastle: Debut Dúbravku skončil neslávne

Hrdinom duelu medzi Juventusom a Udinese bol Brazílčan Danilo, ktorý v 86. minúte doklepol do prázdnej brány prihrávku od Federica Chiesu. Turínčania vyhrali vo ôsmom ligovom stretnutí za sebou a upevnili si druhú priečku. Na vedúci Neapol strácajú štyri body, „Partnenopei“ má však o zápas menej.

Futbalisti Fiorentiny zvíťazili v sobotňajšom zápase 17. kola talianskej Serie A nad Sassuolom 2:1. Rozhodujúci gól strelil v prvej minúte nadstaveného času druhého polčasu Nicolas Gonzalez z pokutového kopu. Fiorentina je v neúplnej tabuľke deviata, hostia pridali tretiu prehru za sebou a sú na 16. mieste.

Serie A – 16. kolo:
Monza – Inter Miláno 2:2 (1:2)
Góly: 11. Ciurria, 90.+3 Caldirola – 10. Darmian, 22. Martínez

ACF Fiorentina – US Sassuolo 2:1 (0:0)
Góly: 48. Saponara, 90.+1 Gonzalez (z 11 m) – 57. Berardi (z 11 m)

Juventus Turín – Udinese Calcio 1:0 (0:0)
Gól: 86. Danilo

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Serie A