Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Beckham je späť v Premier League. Syn ikony podpísal Brentfordu

Klub anglickej Premier League Brentford FC potvrdil príchod 20-ročného stredopoliara Romea Beckhama. Syn slávneho Davida Beckhama prichádza do Premier League na polročného hosťovanie z Interu Miami - klubu, ktorý vlastní jeho otec.

07.01.2023 09:00
romeobeckham 1673028242 1 Foto:
Hrdý David Beckham so synom Romeom a s dresom Brentfordu FC.
debata

Romeo Beckham už niekoľko mesiacov trénoval s mládežníckym tímom Brentfordu po tom, čo sa parádne uviedol v Interi Miami.

Svoj profesionálny debut za rezervný tím v Miami absolvoval v septembri 2021 po boku Harveyho Nevilla a odvtedy exceloval za B-tím. V úvodnej sezóny zaznamenal 10 asistencii a strelil dva góly. Pri jednom z nich silno pripomenul šikovnosť pravačky svojho otca:

Brentford vo vyhlásení na svojej webovej stránke uviedol: „Brentford s potešením oznamuje podpísanie zmluvy s Romeom Beckhamom z Interu Miami CF na hosťovanie do konca sezóny 2022/23."

Beckham sa pripojí k B-tímu trénera Neila MacFarlanea na zvyšok sezóny, aby pokračoval vo svojom rozvoji. Klub zároveň potvrdil že futbalista, ktorý pôsobil od roku 2014 v akadémii Arsenalu, pravidelne trénoval v posledných mesiacoch s mládežníckym tímom klubu.

Futbalové famílie. Synovia a ich slávni otcovia Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Carlos Javier "Colo" Mac Allister hral ako ľavý...

Hlavný tréner Brentfordu MacFarlane pochválil Beckhama za jeho nasadenie v tréningu. „Z Rómea sme absolútne nadšení, odkedy k nám prišiel,“ povedal pre klubový web.

Bude zaujímavé sledovať, či sa mladý Beckham dočká tréningov aj s prvým tímom, prípadne či sa neobjaví na súpiske Brentfordu ešte v tomto ročníku Premier League.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #Premier League #Brentford #Romeo Beckham