Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Posun u Škriniara, začalo sa rokovať. Napodobní Škrtela?

Podľa portálu 90min.com anglický veľkoklub FC Liverpool zintenzívnil záujem o služby slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara. Dôvodom má byť najmä zranenie opory obranných radov, Virgila van Dijka.

06.01.2023 18:45
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar vo štvrtok odohral celý zápas v šlágri talianskej Serie A, v ktorom Inter zdolal na domácom trávniku Neapol 1:0.
debata (9)

Manažéri z Liverpoolu mali kontaktovať zástupcov Interu Miláno, aby prediskutovali možnosti januárového prestupu Slováka na britské ostrovy.

Holandský reprezentant van Dijk utrpel počas nevydareného zápasu v Brentforde (1:3) zranenie podkolennej šľachy a mimo trávnikov má byť vyše mesiac.

Šéfovia Interu pritom majú stále tlačiť na Škriniara, aby prijal nové podmienky zmluvy, ktorý by udržala Slováka na San Sire minimálne ďalšie štyri sezóny. No podľa všetkého dôjde u bývalého hráča Žiliny k zmene dresu.

Neymar. Čítajte viac Neymar na odchode? Paríž St. Germain drasticky znížil cenu

Okrem Liverpoolu sa hovorí najmä o záujme Paríža St. Germain a ďalších anglických klubov Chelsea, Manchestru United a City ako aj o Newcastli.

Okrem Liverpoolu majú byť ochotný rokovať už o januárovom prestupe aj zástupcovia Tottenhamu, ktorý vedie bývalý Škriniarov tréner v Miláne, Antonio Conte. Prestupová cena za Slováka by sa mala pohybovať na úrovni 20 – 30 miliónov eur.

Najlepší obrancovia vo svetovom futbale Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
25. Andreas Christensen - FC Barcelona
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #FC Liverpool #Milan Škriniar