Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spojí Ronaldo opäť sily so Slovákom? So Saudmi má špeciálnu klauzulu

Koncom novembra sa Cristiano Ronaldo porúčal z Manchestru United, v prvý deň roka ho nasledoval aj slovenský brankár Martin Dúbravka. Vrátil sa do Newcastlu United a práve tam sa môžu jeho cesty so slávnym Portugalčanom opäť spojiť.

03.01.2023 07:45
Collage Maker-02-Jan-2023-09.41-PM Foto: ,
Martin Dúbravka bol spoluhráčom Cristiana Ronalda v Manchestri United takmer štyri mesiace.
debata (1)

V lukratívnej zmluve s klubom Al-Nassr zo Saudskej Arábie má totiž Ronaldo špeciálnu klauzulu. Ako informovala Marca, Portugalčan by sa mohol vrátiť do anglickej Premier League v drese Newcastlu United v prípade, ak sa tento klub kvalifikuje do budúceho ročníka Ligy majstrov.

Po pár mesiacoch by sa tak mohol Dúbravka stretnúť s Ronaldom opäť v jednej kabíne, tentokrát na severe Anglicka. Newcastlu aktuálne patrí 3. miesto v Premier League zaručujúce účasť v najprestížnejšej klubovej súťaži v Európe.

Al-Nassr FC Čítajte viac Kat Brazílie či Hamšíkov exspoluhráč. Toto sú noví muži okolo Ronalda

K prípadnému spojeniu Newcastlu s Ronaldom prispela takmer s istotou aj skutočnosť, že Dúbravkov klub vlastnia od jesene 2021 investori zo Saudskej Arábie.

Ronaldo v nedávnej minulosti pritom viackrát deklaroval, že uprednostňuje pôsobenie v Európe v klube, ktorý pôsobí v hlavnej súťaži Ligy majstrov. CR7 sa nechce vzdať túžby prekonávania rekordov v bojoch o ušatú trofej, ktorú v kariére dvihol nad hlavu päťkrát.

Pelé Čítajte viac Pelého posledná cesta. Takto sa užialená Brazília lúči s kráľom

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty sa v pondelok presunul z Madridu do Rijádu, kde by ho mal Al-Nassr za prítomnosti tisícok fanúšikov predstaviť v utorok ako najväčšiu posilu v histórii klubu.

Najdrahší hráči Al Nassr FC vrátane Ronalda Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
14. Abdulmajeed Al-Sulaiheem (vek: 28 rokov,...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Saudská Arábia #Newcastle United #Martin Dúbravka #FC Al-Nassr