Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bitka o Škriniara bude fascinujúca. Britské veľkokluby sú v pozore

Už len necelý týždeň zostáva do začiatku roka, keď bude môcť kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie podpísať zmluvu o budúcom kontrakte s ktorýmkoľvek klubom v Európe.

26.12.2022 22:39
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata

Na situáciu okolo budúcnosti Škriniara sa podrobne pozrel portál caughtoffside.com. Podľa neho majú najväčší záujem o Slováka spomedzi klubov z najbohatšej ligy sveta, anglickej Premier League, FC Liverpool a Tottenham Hotspur.

Podľa Team Talk sa oba kluby budú snažiť získať Škriniara a čo najskôr mu predložiť ponuku zmluvy o budúcom kontrakte. Slovák sa totiž 1. júla stane voľným hráčom a bude môcť odísť kamkoľvek zadarmo. A už po 1. januári môže podpísať budúcu zmluvu.

georginagio 1656015006 1 Čítajte viac Nezamestnaný, no štedrý. Georgina ukázala luxusný dar od Ronalda

„Paríž St. Germain bol a stále je v popredí, ale v tomto čase sa o neho zaujímajú všetky špičkové kluby Premier League. Boj o Škriniara bude fascinujúci ak sa rozhodne odísť,“ uviedol novinár Greame Bailey, ktorý sa venuje pozadiu futbalových prestupov.

Inter Miláno sa už takmer pol roka snaží dohodnúť so Škriniarom na predĺžení zmluvy, no zatiaľ sa mu nepodarilo dosiahnuť dohodu. „27-ročný hráč je už teraz jedným z najlepších obrancov v Európe a v najbližších sezónach by sa mohol vypracovať na futbalistu svetovej triedy,“ píše caughtoffside.

mosalah 1671911768 2 Čítajte viac Sklamal si ma! Vianočná idylka hviezdy Liverpoolu dráždila moslimov

Liverpool sa snaží nájsť alternatívu k strednému obrancovi Joelovi Matipovi, ktorý má dlhodobé problémy so zraneniami. Tottenham zase hľadá spoľahlivého partnera pre argentínskeho majstra sveta Cristiana Romera.

V prospech Tottenhamu hovorí aj prítomnosť talianskeho trénera Antonia Conteho, ktorý Škriniara dôverne pozná z čias svojho pôsobenia v Interi Miláno. Okrem spomínaných dvoch klubov sa hovorí aj o záujme tímov ako Chelsea, Manchester United a Manchester City.

Štadióny pre MS vo futbale 2026 Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Po prvýkrát v histórii sa MS vo futbale...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #FC Liverpool #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Milan Škriniar