Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sklamal si ma! Vianočná idylka hviezdy Liverpoolu dráždila moslimov

Hviezdny útočník FC Liverpool Mohamed Salah si vyslúžil kritiku od moslimských fanúšikov za zverejnenie fotografie vianočného stromčeka s rodinou a nápisom "Šťastné a veselé".

26.12.2022 14:45
mosalah 1671911768 2 Foto:
Mohamed Salah s rodinkou pred vianočným stromčekom.
debata

Egyptský futbalista, ktorý je moslim, sa každoročne pochváli šťastnou vianočnou fotografiou a nevynechal ani tento rok.

30-ročný Salah bol v komentároch obviňovaný aj z toho, že svojim konaním preklial Liverpool, ktorému sa v tejto sezóne nedarí napĺňať očakávania.

Na fotografii je spolu s manželkou Magi a dcérami Makkou a Kayan. Rodinka pri príležitosti vianočného príspevku zapózovala v rovnakých pyžamách.

Moslimovia pritom neoslavujú Vianoce. Niektorí sa však zúčastňujú na niektorých tradíciách, ktoré sa konajú počas kresťanských sviatkov. To je aj prípad Salaha.

No nie všetci podporovatelia Egypťana našli pochopenie pre jeho príspevok. „Som fanúšikom Liverpoolu od svojho narodenia, ale prestanem podporovať klub, pretože oslavujete Vianoce s kresťanmi. Práve si ma stratil ako fanúšika. Zbohom!“ napísal jeden z nich.

Collage Maker-25-Dec-2022-02.30-PM Čítajte viac Motýlik na zadku, bikiny v Miami. Najsexi futbalistka to rozbalila

A takýto kritických komentárov bolo vedľa snímky hneď niekoľko. „Sklamal si ma. Ak tento tweet nevymažeš, budem ťa musieť prestať sledovať,“ povedal ďalší.

Pochopiteľne, niektoré príspevky vyjadrovali Salahovi podporu. Egyptský útočník by nemal chýbať v zostave trénera Jürgena Kloppa na pondelkový zápas Premier League, v ktorom Liverpool nastúpi na pôde Aston Villy.

Štadióny pre MS vo futbale 2026 Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Po prvýkrát v histórii sa MS vo futbale...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #moslimovia #FC Liverpool #Vianoce #Mohamed Salah