Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čo to stvára? Dúbravku kritizujú Česi, robil kiksy, skoro si dal vlastný gól

Bolo z toho očakávané víťazstvo 2:0, postup do ďalšieho kola anglického Ligového pohára. Napriek tomu nebolo s výkonom Martina Dúbravku v drese Manchestru United všetko v poriadku.

22.12.2022 12:59
Martin Dúbravka Foto:
Moment, po ktorom sa fanúšikovia United chytali za hlavy.
debata (2)

Slovenský reprezentant si síce v súboji s Burnley udržal čisté konto, no len vďaka spoluhráčom.

Tých najprv vydesil v 38. minúte – keď mu Brazílčan Casemiro poslal malú domov. Dúbravkovi prekĺzla lopta popod kolíkmi a katastrofu zachraňoval v poslednej chvíli.

Uplynulo len zopár sekúnd a skúsený gólman na seba nechtiac strhol pozornosť opäť. Vtedy, keď do jeho šestnástky priletela centrovaná lopta.

Najlepší futbalisti MS v Katare Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Dominik Livakovič (brankár, Chorvátsko)....

Dúbravka ju chcel vyboxovať, no minul. Odrazila sa od Casemira, potom Marcusa Rashforda a smerovala späť k slovenskému brankárovi.

Ten však nevyužil ani opravný pokus a namiesto toho, aby hru upokojil, loptu vyrazil – no na bránku. Od vlastného gólu ho zachránil len pohotový zákrok Casemira.

Pozrite si video:

Ani to však nebolo z Dúbravkovho nešťastného predstavenia všetko. V závere dostal ďalšiu malú domov. Tentoraz ju spracoval, no dlho váhal s rozohrávkou – až kým mu loptu nevzal jeden zo súperov.

Svojho brankára však znovu ratovali spoluhráči.

„Zatiaľ sa zdá, že misia, v ktorej by mal Dúbravka zatlačiť na jednotku Davida de Geu, sa skončí nezdarom. Ak sa nestane niečo neočakávané,“ napísal k výkonu Slováka kriticky český portál isport.cz.

A nebol jediný, kto si všimol nezdary 33-ročného rodáka zo Žiliny. Kritike ho podrobili aj niektoré z angických médií, ktoré sa zamýšľajú, prečo vlastne Dúbravka v United je.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Martin Dúbravka