Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zúfalstvo Ronalda? Bol nám ponúknutý, potvrdil šéf Frankfurtu

Bol spájaný s Chelsea, Bayernom Mníchov či Sportingom Lisabon. Cristiano Ronaldo sa márne snažil dohodnúť na zmluve s niektorým z klubov, ktoré hrajú v Lige majstrov. Teraz do zoznamu pribudol ďalší.

21.12.2022 18:34
Cristiano Ronaldo. Foto: ,
Už je to mesiac, čo Manchester United ukončil zmluvu s Cristianom Ronaldom.
debata (2)

Ronaldo hral na majstrovstvách sveta v Katare už ako voľný hráč po tom, čo mu 22. novembra po vzájomnej dohode skončila lukratívna zmluva s Manchestrom United.

Dôvodom bol jeho kontroverzný rozhovor s moderátorom Piersom Morganom, v ktorom Ronaldo skritizoval vedenie klubu, súčasného aj bývalého trénera a exspoluhráčov z Old Traffordu.

Posledný pol rok sa jeho meno spájalo s odchodom do viacerých klubov pôsobiacich v Lige majstrov, no žiadny prestup sa nezrealizoval. Člen správnej rady Eintrachtu Frankfurt nedávno pre DAZN potvrdil, že sa Ronaldo snažil dostať aj k nim.

Emiliano Martínez Čítajte viac Urobil zo seba hlupáka počas MS, po finále aj na oslavách. Brankár šokuje

„Dokonca nám bol ponúknutý,“ uviedol jeden z členov správnej rady Axel Hellmann. Doplnil ho Philip Holzer, predseda dozornej rady: „Mám pocit, že ho ponúkli každému klubu Ligy majstrov.“

Frankfurt sa do najprestížnejšej európskej súťaže dostal vďaka tomu, že sa v minulej sezóne stal víťazom Európskej ligy. V základnej skupine Ligy majstrov obsadil v D-skupine druhé miesto za Tottenhamom a zabezpečil si postup do osemfinále. V ňom sa stretne s Neapolom.

Neskutočné! V metropole Argentíny zostala spúšť Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Totálny chaos a bordel. Fanúšikovia prevrátili...

Čelní predstavitelia Frankfurtu neuviedli, či bola – respektíve existuje reálna šance, že by sa kapitán portugalskej reprezentácie sťahoval do Bundesligy.

Podľa SportBible je stále favoritom na podpis zmluvy s päťnásobným držiteľom Zlatej lopty saudskoarabský Al-Nassr, kde dokonca pre Ronalda uvoľnili dres s číslom sedem. Do boja o CR7 sa mal zapojiť aj katarský Al-Sadd.

Posledné správy v súvislosti s Portugalčanom hovorili o tom, že sa po skončení na MS v Katare presunul do Madridu, kde sa udržiava v kondícii v priestoroch svojho bývalého tímu Realu Madrid.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Bundesliga #Eintracht Frankfurt #liga majstrov vo futbale