Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zrušenie zmluvy a súdna žaloba. United vracajú úder Ronaldovi

Anglický futbalový klub Manchester United inicioval "príslušné kroky" v reakcii na nedávny rozhovor útočníka Cristiana Ronalda pre televíziu TalkTV.

18.11.2022 14:43
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo v drese MUFC.
debata (1)

Právny tím klubu čakal na preskúmanie celého záznamu 90-minútovej diskusie, v ktorej Ronaldo kritizoval trénera United Erika ten Haga, spoluhráčov a majiteľov klubu.

Martin Dúbravka Čítajte viac Ronaldo? Ku kritike by som sa nemal vyjadrovať, tvrdí Dúbravka

„Manchester United dnes ráno inicioval príslušné kroky v reakcii na nedávny rozhovor Cristiana Ronalda pre médiá. Nebudeme sa k tomu bližšie vyjadrovať, kým tento proces nedospeje k záveru,“ doplnili predstavitelia klubu v piatok.

Viaceré britské a americké médiá v priebehu piatka informovali, že United majú v pláne ukončiť s portugalskou hviezdou zmluvu a zažalovať ju za porušenie kontraktu.

Dôvodom je „nepovolený“ rozhovor a Ronaldove kritické vyjadrenia, ktoré sú v rozpore s internou politikou klubu z Old Traffordu.

Ak sa United podarí uspieť a Ronaldovi dokážu porušenie zmluvy, Portugalčan príde po vyhadzove o 16 miliónov eur na ušlej mzde. Späť v tíme ho nechcú ani viacerí spoluhráči.

Najvplyvnejší futbalisti na Instagrame Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Sergio Ramos (Španielsko, Paríž St....
1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #Manchester United