Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Si svetová špička. Škriniara vynášajú do nebies, veľkoklub tasí milióny

Pred pár dňami zaznelo z futbalového Interu Miláno: všetko je na dobrej ceste, s Milanom Škriniarom predĺžime zmluvu. No zdá sa, že to nemusí byť až taká pravda...

11.11.2022 18:20
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (4)

Do hry o slovenského reprezentačného stopéra a kapitána aktuálneho talianskeho vicemajstra sa vracia Tottenham Hotsupr. Aspoň tak to tvrdí novinár Graeme Bailey.

Na Twitteri uviedol, že Škriniar je podľa neho jedným z najlepších stredných obrancov na svete. A dodal: „Tottenham bol v posledných týždňoch v kontakte s ľuďmi z jeho okolia.“

Nie je to po prvý raz, čo londýnsky klub prejavil o Škriniarove služby záujem. Napokon, po rodákovi zo Žiaru nad Hronom údajne veľmi túži práve tréner Antonio Conte.

Milan Škriniar Čítajte viac Rozhodnuté? Z Milána idú o Škriniarovi jasné indície

Majitelia klubu dokonca navýšili vlastné imanie o 150 miliónov libier, aby uvoľnili talianskemu koučovi a jeho tímu na prestupovom trhu ruky.

Už počas leta zrealizoval Tottenham vďaka tomu osem prestupov, v tejto politike chce vraj pokračovať aj počas zimného termínu.

Ten je v Škriniarovom prípade posledným, keď by mohol z Interu v prípade nepredĺženia zmluvy odísť za poriadny balík peňazí.

Kontrakt s Milánčanmi mu totiž vyprší po sezóne a v lete by tak mohol opustiť San Siro zadarmo, čo samozrejme v Interi nechcú dopustiť.

Najdrahší futbalisti + pozícia Slováka v rebríčku Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
20. Mohamed Salah (FC Liverpool): 80 miliónov eur.

Prišli by tak o obrovskú sumu. Podľa špecializovaného portálu Transfermarkt.com má 27-ročný bek hodnotu približne 57 miliónov libier

„Ak by prišiel do Tottenhamu, bol by to pre klub skvelý krok. Dával by mi dokonalý zmysel,“ myslí si Shaka Hislop, niekdajší brankár West Hamu.

Poberie sa Škriniar pred len preč z Milána a bude jeho ďalšou zastávkou v kariére Londýn?

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Milan Škriniar