Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo sa pripojil k spoluhráčom. Svet obletelo nové video zo striedačky

Cristiano Ronaldo sa v utorok opäť pripojil k spoluhráčom na tréningu Manchestru United. Zapojil sa tak do prípravy pred štvrtkovým duelom Európskej ligy proti Šeriffu Tiraspoľ.

25.10.2022 10:57 , aktualizované: 16:41
1. Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata (4)

Britské médiá špekulujú o osude portugalského futbalistu v tíme. Podľa nich Erik ten Hag od portugalskej hviezdy žiadal ospravedlnenie, inak by jeho vyradenie z kádra pokračovalo.

Klub Ronalda suspendoval po tom, čo minulú stredu zamieril z lavičky náhradníkov do šatne niekoľko minút pred záverečným hvizdom zápasu proti Tottenhamu (2:0).

Podľa ten Haga nechcel Ronaldo v druhom polčase striedať a nastúpiť na ihrisko. Vedenie United ho vyradilo z kádra na víkendový šláger proti Chelsea (1:1). Podľa médií prišiel o dvojtýždňový plat a trénoval individuálne.

3. Cristiano Ronaldo Čítajte viac Pokojne si ho berte. Aj zadarmo! Problém je, že o CR7 dnes nikto nezakopne

Portál denníka The Sun písal o utorku ako o dni D pre Ronalda. Tím sa po dni voľna stretol v tréningovom centre v Carringtone, kde sa mal uskutočniť rozhovor kanoniera s ten Hagom.

„Ak neprejaví ľútosť a nebude súhlasiť s tým, že sa bude riadiť pravidlami ten Haga, jeho vylúčenie z kádra bude pokračovať aj v zápase Európskej ligy proti Šeriffu Tiraspoľ,“ napísal spomínaný zdroj ešte pred správou AP o jeho návrate do tréningového procesu. .

Ten Haag sa snaží dostať svoj tím medzi najlepšie tímy tabuľky Premier League a vraj nechce, aby Ronaldove kroky naštrbili jeho úmysly.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...

„Vo svojej kariére dosiahol veľa. To je skvelé. Ale musí si byť vedomý toho, že bude posudzovaný v aktuálnom momente a podľa toho, ako sa dnes správa. Vo vrcholovom športe je to o dnešku a nie o veku či reputácii,“ uviedol tréner United v uplynulých dňoch.

„Musí si to uvedomiť každý a nielen Cristiano. Týka sa to mužstva, trénera i klubu,“ doplnil.

Na sociálnych sieťach sa v utorok objavilo nové video, ktoré vnáša viac svetla na to, čo sa udialo počas inkriminovaného zápasu na Old Trafforde.

Zachytáva debatu kouča s Ronaldom, jeho nesúhlasnú reakciu (zrejme pri výzve na striedanie), následné postávanie rodáka Madeiry pri striedačke a napokon presun do šatne:

United potrebujú vo štvrtok bod na to, aby si zabezpečili miestenku vo vyraďovacej fáze druhej najprestížnejšej európskej pohárovej súťaže.

Budú sa usilovať o triumf, aby sa v záverečnom dueli skupiny mohli popasovať o prvenstvo s Realom Sociedad San Sebastián.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Ronalda v tíme (ne)chcete. Bránil by som ho však radšej ako Haalanda

Standings provided by SofaScore LiveScore
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United