Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vzdal to ešte pred zápasom? Nikto nemôže konkurovať City, tvrdí Klopp

V poslednej sezóne bojovali medzi sebou do poslednej minúty o titul. Teraz je situácia odlišná. Manchester City s kanonierom Haalandom valcuje jedného súpera za druhým a FC Liverpool sa trápi. V nedeľu ich v Premier League čaká vzájomný súboj.

15.10.2022 16:00
Jurgen Klopp. Foto: ,
Jürgen Klopp nemá v tejto sezóne veľa dôvodov na radosť.
debata

Napriek tomu, že tím z Manchestru napokon titul získal, posledné vzájomné zápasy súperov vyznievajú v prospech Liverpoolu.

Reds vyhrali v apríli v semifinále Anglického pohára 3:2 a dokázali triumfovať aj na začiatku novej sezóny v Community Shield (Superpohári) 3:1. Odvtedy sa ale mnohé zmenilo a Liverpool dokázal vyhrať iba dva z ôsmich odohratých ligových duelov.

77974553 Čítajte viac Zmráka sa nad šejkom z Manchestru? Mal zachraňovať Rusom majetky

Napriek mizernej forme tréner Liverpoolu na predzápasovej tlačovke všetkých prekvapil odpoveďou na otázku, ako by mohol jeho tím držať s favoritom krok: „Nikto im nemôže konkurovať. Majú najlepší tím na svete a posilnili sa o top útočníka na trhu. Bez ohľadu na to, čo to stojí, jednoducho to urobia,“ povedal Klopp.

Úprimnosť nemeckému trénerovi nemožno zazlievať, no jeho vyjadrenie vyznelo skôr ako príprava na nedeľnú prehru. „V Liverpoole sa nemôžeme správať ako oni, nie je to možné. Na svete sú tri kluby, ktoré si finančne môžu robiť čo chcú. Je to legálne a všetko je v poriadku,“ doplnil Klopp.

Joe Gaetjens, MS 1950, futbal Čítajte viac Temné pozadie histórie. Strelca slávneho gólu popravili vo väznici

Neuviedol, ktoré tri kluby mal na mysli. Môžeme len tipovať že to sú Manchester City, Paríž St. Germain a Manchester United alebo Real Madrid.

No ani Liverpool počas leta nešetril. Do klubu prišiel za 75 miliónov eur útočník Darwin Núñez. Stál o 15 miliónov viac ako Erling Haaland. No kým Nór prekonáva jeden strelecký rekord za druhým, Uruguajčan sa len zžíva s novým prostredím a trápi sa.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #FC Liverpool #manchester city