Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prečo chce hviezdny Mbappé odísť z Paríža? Lieta v tom aj Škriniar

V strede týždňa rezonovala v európskom futbale frustrácia útočníka Parížu St. Germain Kyliana Mbapého a jeho úmysel opustiť klub. Ten má súvisieť aj s kapitánom slovenskej reprezentácie Milanom Škriniarom.

15.10.2022 07:30
1. Kylian Mbappé Foto: ,
Kylian Mbappé.
debata (3)

Podľa francúzskych médií je jedným z vážnych dôvodov jeho zajačích úmyslov fakt, že jeho tím počas leta nepodpísal zmluvu s tromi futbalistami, ktorých chcel mať po svojom boku.

A podľa magazínu Get French French Football News s odvolaním sa na novinára Romaina Molinu bol jedným trojice hráčov aj Škriniar.

Phil Foden. Čítajte viac Plat mu porastie päťnásobne. Odchovanec Man City predĺžil zmluvu

Okrem neho mal Mbappé žiadať aj príchod Roberta Lewandowského, ktorý napokon skončil v Barcelone. Tretím do partie je Bernardo Silva, portugalský stredopoliar Manchestru City.

Práve Paríž sa počas letného prestupového obdobia najintenzívnejšie zaujímal o služby slovenského obrancu Inter Miláno. No taliansky klub podľa medializovaných informácií žiadal 70 miliónov eur, kým Paríž bol ochotný zaplatiť maximálne 50.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Ligue 1 #Milan Škriniar #Kylian Mbappé