Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Reči o titule ho dostali do kolien. Tréner Liverpoolu je nohami na zemi

FC Liverpool má najhorší štart do sezóny za posledných desať rokov. Krízu prehĺbila nedeľňajšia prehra 2:3 na pôde vedúceho Arsenalu. Trénera Jürgen Kloppa napriek tomu dokázala reportérka po zápase rozveseliť.

10.10.2022 10:00
Jurgen Klopp. Foto: ,
Jürgen Klopp nemohol byť po prehre 2:3 s Arsenalom spokojný s výkonom svojich zverencov.
debata

Reportérka stanice beIN Sport Carrie Brownová sa opýtala: „Pred týmto stretnutím ste povedali, že boj o titul je u konca…“ Skôr než stihla dokončiť otázku, Klopp predviedol výbuch smiechu.

Okamžite však Klopp zvážnel a uvedomil si závažnosť situácie. Liverpool dokázal vyhrať iba dva z ôsmich zápasov novej sezóny Premier League a za vedúcim Arsenalom zaostáva už o štrnásť bodov.

„Bolo by naivné si myslieť, že bojujeme o titul. Sme v ťažkej situácii a chceme sa cez to dostať. Hrali sme proti lídrovi tabuľky, ktorý je vo forme, no my sme dnes ukázali veľa nedostatkov,“ poznamenal pre britské médiá Klopp.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Ronaldo sa dočkal 700. klubového gólu, bol víťazný. Šláger pre Arsenal

Nič ľahké nečaká jeho zverencov ani tento týždeň. Už v stredu sa The Reds predstavia v Lige majstrov na pôde Glasgow Rangers a v nedeľu privítajú na domácom štadióne Manchester City s elitným kanonierom Erlingom Haalandom.

„Chápeme situáciu, máme iné problémy ako uvažovať o titule. Musíme nájsť spôsob, ako konzistentne vyhrávať zápasy. To sa nám v tejto sezóne zatiaľ nepodarilo,“ dodal Klopp.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Jürgen Klopp