Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cesta zhasínajúcich hviezd? Beckham láka Ronalda k príchodu do USA

Na sklonku futbalových kariér sa do USA vybrali napríklad Steven Gerrard, Robbie Keane či Wayne Rooney. Ich kroky má už januári napodobniť aj portugalský fenomén Cristiano Ronaldo.

10.10.2022 07:00
3. Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Podľa The Sun pripravuje americký klub Inter Miami, ktorého spolumajiteľom a zakladateľom je bývalá hviezda Manchestru United David Beckham, pre Ronalda lukratívnu ponuku.

Ročný plat na úrovni 30 miliónov libier a omnoho viac hracieho času, akého sa Ronaldovi dostáva v Manchestri, môžu byť dostatočne lákavé, aby dal Portugalčan Európe zbohom.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Ronaldo sa dočkal 700. klubového gólu, bol víťazný. Šláger pre Arsenal

Jeho bývalý spoluhráč z Old Traffordu Wayne Rooney, dnes tréner DC United v Major League Soccer, si však myslí, že Ronaldo už je za zenitom.

„Cristiano a Messi patria k najlepším futbalistom histórie. Ale nakoniec nás všetkých dobehne čas. Pre Cristiana je to ťažké. Očividne už nie je tým hráčom, ktorým bol keď mal 22–23 rokov,“ citoval The Sun Rooneyho.

Slovensko, futbal, Francesco Calzona Čítajte viac Môžu čeliť aj Ronaldovi. Slováci spoznali súperov v boji o ME

Portugalčan, ktorý v nedeľu strelil jubilejný 700 gól v profesionálnej kariére, mal uvažovať o odchode do USA už počas tohto leta. „Je pre neho veľmi náročné sedieť iba na lavičke,“ dodal Rooney.

Vedenie Manchestru United mu mali zamietnuť v lete odchod zadarmo a pýtali za neho prestupovú sumu. Inter Miami teraz verí, že Ronaldo by v novom roku mohol byť k dispozícii zadarmo. A jeho odchodu do USA by tak už nič nebránilo.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #David Beckham #Inter Miami