Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kruh sa uzatvára. Ronaldo sa má vrátiť tam, odkiaľ do top futbalu išiel

Portál caughtoffisde.com informuje o tom, že Cristiano Ronaldo definitívne opustí Manchester United a čo najskôr sa stane novou posilou Sportingu Lisabon.

25.08.2022 22:15
710896690 Foto:
Cristiano Ronaldo má definitívne opúšťať Manchester United.
debata

Podľa jeho zdrojov je Ronaldo pripravený podpísať zmluvu s portugalským klubom a účastníkom Ligy majstrov. Práve zo Sportingu odišiel 37-ročný útočník v roku 2003 do Manchestru United za 19 miliónov eur.

„Cristiano Ronaldo je na pokraji podpisu zmluvy so Sportingom. V klube sa od zajtra začnú prípravy, na jeho prezentáciu. Obchod je uzatvorený na 99 percent,“ napísal portál na Twitteri. Celá transakcia sa mala pripravovať niekoľko týždňov.

716592713 Čítajte viac Škriniarov Inter Miláno v skupine smrti. Zavíta aj do Plzne

Ronaldo sa v priebehu letných mesiacov netajil tým, že chce opustiť Manchester United, pretože jeho cieľom je nastupovať v Lige majstrov.

Vyzerá to tak, že Sporting je jediným klubom v elitnej súťaži, ktorý päťnásobnému držiteľovi Zlatej lopty ponúkol miesto. Detaily obchodu neboli zverejnené, no vzhľadom na Ronaldov vysoký plat je pravdepodobné, že United súhlasili s hosťovaním s čiastočným financovaným jeho mzdy.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #Premier League #Sporting Lisabon