Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravka do Manchestru United? Podmienky pre Slováka sú známe

Podľa portálu The Telegraph rokuje zamestnávateľ Martina Dúbravku, Newcastle United, so zástupcami červených diablov o hosťovaní pre Slováka.

25.08.2022 11:48
Martin Dúbravka Foto: ,
Martin Dúbravka.
debata

Podľa novinára a experta na futbalové prestupy Fabrizia Romana je oficiálnym návrhom Manchestru United pre Slováka hosťovanie do júna 2023. Jeho súčasťou má byť aj opcia na budúci nákup Dúbravku za päť miliónov libier.

„Newcastle sa už čoskoro k tejto ponuke vyjadrí,“ napísal Romano na Twitteri. Tréner Man Utd Erik ten Hag chce v Manchestri zdravú konkurenciu pre Davida De Geu.

Španielovi vyprší riadna zmluva na konci prebiehajúcej sezóny s možnosťou predĺženia zo strany klubu. Okrem Dúbravku sú podľa informácií anglických médií v hre aj Yann Sommer z Borussie Mönchengladbach či Daniel Bachmann, ktorý pôsobí v druholigovom Watforde.

Cieľ United bol pôvodne Nemec Kevin Trapp z Eintrachtu Frankfurt. Úradujúcemu víťazovi Európskej ligy však „Červení diabli“ neboli ochotní zaplatiť 21 miliónov libier.

O čo hrá Slovan v play off Konferenčnej ligy? Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Odmeny od UEFA za postup
Najtučnejší balík...

Manchester United prehral prvé dva zápasy nového ligového ročníka. V 2. kole podľahol na pôde Brentfordu 0:4 a k otváraciemu gólu viedlo zaváhanie De Geu, keď neudržal prízemnú strelu Josha Dasilvu spoza šestnástky. V 3. kole však zverenci Ten Haga zdolali FC Liverpool 2:1.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Manchester United #Premier League #Martin Dúbravka