Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hancko na manželku nedal. Plíšková: Tlačila som na Malorku

Slovenský obranca Dávid Hancko podpísal štvorročnú zmluvu s Feyenoordom Rotterdam. Jeho polovička, česká tenistka Kristýna Plíšková priznala, že radšej ako do Rotterdamu by sa sťahovala na Malorku.

22.08.2022 21:30
David Hancko Foto:
David Hancko a Kristýna Plíšková.
debata

Tenistka pripustila, že by sa v budúcej sezóne rada vrátila po materskej dovolenke na profesionálny okruh WTA Tour. 30-ročná Hanckova manželka v rozhovore pre Livesport.cz priznala, že by ju lákalo nastupovať vo štvorhre po boku sestry Karolíny Plíškovej.

A pri tej príležitosti sa vyjadrila aj k prestupu Hancka do Feyenoordu Rotterdam. „Nie, že by som z Rotterdamu bola smutná, ale boli tam ponuky z lepších destinácii. Pre mňa a pre tenis,“ uviedla Plíšková.

15. Dávid Hancko Čítajte viac Toto veľmi bolí! Na Hanckov silný odkaz reagujú fanúšikovia emotívne

S pochopením uznala, že pre Hancka bol Feyenoord asi tou najlepšou voľbou. „Bola tam Malorka, ktorú som chcela najviac. Bol tam turnaj a je tam akadémia Rafy Nadala. Na to som tlačila, ale Dávid si stál za Feyenoordom. Asi sa nič iné neriešilo, takže mám smolu,“ skonštatovala štvrťfinalistka Roland Garros vo štvorhre.

David Hancko Čítajte viac Nastal ten správny čas. Hancko je v Rotterdame, Sparte idú milióny

Bývalá 44. hráčka svetového rebríčka oznámila tehotenstvo vlani v decembri, syna Adama priviedla na svet na konci mája. Doteraz o ďalších tenisových plánoch nehovorila, teraz potvrdila, že kariéru neuzavrela. Chce ju ale čo najviac skĺbiť s úlohou matky.

„Určite nebudem môcť hrať tak, ako som bola zvyknutá. Ísť na mesiac do Austrálie, potom do USA a do Ázie, to už určite nebude možné. Ale Dávid chce, aby som to skúsila,“ dodala Plíšková.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Feyenoord Rotterdam #Kristýna Plíšková #Dávid Hancko