Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Glazer zomrie! Dav pred štadiónom Manchestru sa vyhrážal majiteľovi

Krátko pred zápasom Manchestru United proti FC Liverpool sa zhromaždili stovky priaznivcov domácich, aby vyjadrili nespokojnosť s americkými majiteľmi klubu.

22.08.2022 20:30
715856525 Foto:
Stanovisko veľkej skupiny priaznivcov Manchestru United je jasné.
debata

Jedným z majiteľov a fanúšikmi nenávidených mužov je aj Joel Glazer o ktorom nedávno britské médiá napísali, že práve on stopol možný odchod Cristiana Ronalda z klubu.

„Joel Glazer zomrie!“ kričal dva fanúšikov pred štadiónom Old Trafford. Skupina priaznivcov The 1958 usporiadala pochod na protest proti chamtivosti vlastníkov a systematickom zabíjaní najväčšej futbalovej inštitúcie vo svetovom futbale.

Priaznivci United sú už niekoľko rokov nahnevaní na rodinu Glazerovcov. Pod ich majiteľskou taktovkou zaznamenal klub medziročne nárast dlhov o takmer 12 percent a tie sa vyšplhali na takmer 500 miliónov libier.

Podľa britských médií sa priaznivci nenechajú uchlácholiť ani príchodom hviezdneho Brazílčana Casemira. Ten bol fanúšikom na Old Trafforde oficiálne predstavený približne štvrťhodinu pred úvodným výkopom duelu proti FC Liverpool.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Premier League #Joel Glazer