Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Casemiro sa neubránil slzám: Tu som vybudoval svoj život

Brazílsky reprezentant Casemiro má za sebou oficiálnu rozlúčku s Realom Madrid. A bolo cítiť, že z najslávnejšieho klubu sveta sa mu neodchádza ľahko.

22.08.2022 14:29
715776181 Foto:
Casemiro pri svojej rozlúčke s Realom Madrid.
debata

V pondelok dopoludnia dal Casemiro za účasti prezidenta Realu Madrid a ďalších činovníkov klubu definitívne zbohom bielemu baletu.

S Los Blancos vyhral tri majstrovské tituly a päťkrát Ligu majstrov. 30-ročný stredopoliar prestupuje do Manchestru United za 70 miliónov eur a už večer má byť na Old Trafforde pred duelom Manchestru United s FC Liverpool.

David Hancko Čítajte viac Nastal ten správny čas. Hancko je v Rotterdame, Sparte idú milióny

Casemiro sa pred začiatkom svojej rozlúčkovej reči neubránil slzám a s trasľavým hlasom povedal: „Keď som odchádzal zo Sao Paula, bolo mi jasné, že budem hrať za áčko Realu. Tu som vybudoval svoj život, svoju rodinu,“ boli prvé slová Brazílčana.

Najväčším úspechom pre neho bolo, že mohol každé ráno prísť na tréning Realu Madrid. „Ak mám hovoriť o spoluhráčoch, musím spomenúť Modriča a Kroosa. Vyhrali sme toho veľa a naozaj sme si užili spoločné pôsobenie.“

Vladimír Weiss Čítajte viac Kritický Weiss: Hráči sa pozerali ako diváci. Sú mysľou inde, majú ponuky

Premier League a obliekanie dresu Manchestru United považuje za veľkú výzvu. „Som nadšený, že sa môžem rozvíjať vo veľkom klube, akým je Manchester United. Som si istý, že sa jedného dňa vrátim,“ odkázal zamestnávateľovi.

Slovo si zobral aj prezident Florentino Perez. „Fanúšikom United sa uľaví, že ich hľadanie defenzívneho stredopoliara je konečne na konci a dúfajú, že Casemiro bude môcť debutovať čo najskôr.“ Stať by sa tak malo najbližšiu sobotu, keď červení diabli nastúpia na pôde Southamptonu.

Ktorí majitelia naliali do klubu najviac a koľko? Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
14. West Ham United: 92 miliónov eur. (Na...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Manchester United #Premier League #Casemiro