Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Takto sa robí biznis. Útočníka predali za 53 miliónov, späť sa vrátil za 20

Nemecký futbalista Timo Werner sa po dvoch rokoch v FC Chelsea vrátil do RB Lipsko. So staronovým zamestnávateľom podpísal štvorročnú zmluvu.

09.08.2022 22:10
13. Timo Werner Foto: ,
Timo Werner.
debata

Podľa portálu transfermarkt odišiel Werner do Chelsea v roku 2020 za 53 miliónov eur a teraz za neho Lipsko zaplatilo londýnskemu klubu iba 20 miliónov.

S anglickým tímom vyhral Werner v roku 2021 Ligu majstrov, ale v uplynulom období nemal stabilné miesto v zostave.

Ryan Giggs. Čítajte viac Manipulátor a tyran? Exhviezde Manchestru United hrozí päť rokov basy

Prejavil túžbu odísť, aby pravidelne nastupoval a aby sa dostal do kádra nemeckej reprezentácie na MS 2022. V najcen­nejšom drese má na konte 53 vystúpení. S 95 gólmi vo všetkých súťažiach je najlepší strelec v histórii Lipska.

„Som veľmi rád, že budem opäť hrať za RB Lipsko. V rokoch 2016 až 2020 sa mi tu darilo. Odišiel som dôstojne ako strelecký rekordér klubu, ale to je minulosť a teraz sa pozerám dopredu,“ povedal Werner.

Najurážanejší futbalisti Premier League Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. David de Gea (Manchester United): 1394...

Podľa neho sa nemecký klub a aj on sám za uplynulé dva roky posunuli na vyššiu úroveň. „Takisto som nesmierne vďačný za čas, ktorý som prežil v Chelsea. Vnímal som obrovskú podporu a nikdy nezabudnem, ako za mnou ľudia stáli v dobrých i náročnejších okamihoch,“ dodal Nemec.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Bundesliga #RB Lipsko #Chelsea FC #Timo Werner